2777
2789
عنوان

یه معلمی داشتم خیلی بلد بود آرومم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 32 پست
الهی خدا بیشترشون کنهههاین از مامانم بیشتر برام مادری میکرد بعضی وقتا،،موقع جنگ مامانم قهر بود رفته ...

خیلی خوبن خداروشکر واقعا 

ایشالا خدا اینجور آدما رو بیشتر وارد زندگیمون کنه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور  قبلی مدرسه من اینطور بود🫠یه بار چند دقیقه بغلم کرد چون حالم خوب نبود از استرس دست و پام میلرزید

امت هروقت باهاش صحبت می کردم حالم بدتر میشد حرفامو آخر به همه گفت

اما الان یه مشاور جدید اومده که ۱۶ سال کلینیک کار می کرده کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی داره 

این خیلیی تیزهههه،همه چی را میفهمه،اسم فیک بهش گفتم زنگ بعد گفت آرشیدا لو رفتی،چادرم یه جوری پوشیدم فقط دماغم معلوم بود رفتم جلسه اولیا مدیر روبروم بود نفهمید این در اولین نگاه فهمید لو رفتم،با اکانت ناشناس هم یه کلیپ فرستادم مسخره روانشناسا می کرد،گفت معرفی کنید گفتم می خوام ناشناس بمونم امروز گفت بیا کارت دارم بعد گفت خانم ناشناس کلیپی که فرستادی باز نمیشه،گفتم خانم چجورییییی گفت من رئیس اف بی آی هستم 🤣

وقتی فهمید از استرس همیشه پاهام میلرزه مخصوصا موقع امتحان گفت پاهاتو کامل بزار رو زمین دیگه نمیلرزه

یا برای لرزش دستام هم راهکار گفت

خیلی خوب راهنمایی میکنه....

الان فهمیده خودزنی می کنم اما ۱۰ روز وقت داده تکرار نکنم تا به کسی نگه گفت حواست باشه پاهاتو جایگزین دستات نکنی چون پاهاتم چک میکنم ده روز دیگه 

مشاور قبلی مدرسه من اینطور بود🫠یه بار چند دقیقه بغلم کرد چون حالم خوب نبود از استرس دست و پام میلر ...

عزیزممم منم دقیقا همین تجربه رو دارمممم

پشمامم😂😂😂💔

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یعنی وسط امتحان تو رو برد حیاط؟ پس کی مراقب بچه ها بود؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ناظمو گفت بیاد مراقب بچه ها باشهآره برد حیاط یکم حرف زدیم کلم هوا خورد،بغلم کرد،

چه خوب

میشه بگی دیگه چیکارا میکرد؟ سر پرسش و امتحان سخت گیر بود؟ استرس میداد به همه یا نه؟

اگه یه روز درس نمیخوندین چیکار میکرد؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چه خوبمیشه بگی دیگه چیکارا میکرد؟ سر پرسش و امتحان سخت گیر بود؟ استرس میداد به همه یا نه؟اگه یه روز ...

حواسش به حال بچها بود،میدید کسی حالش خوب نیست یه آنتراک میداد وسط درس،میرفت پیش دختره کلی بغلش میکرد میبردش بیرون کلاس باهاش حرف میزد،بغلش میکرد

آره نسبتا،یعنی در حد امتخان نهایی،سوالایی نهاییای سالای قبلو میگرفت ازمون،ببین یکمممم استرس میداد،ولی میدید کسی حالش بد شده ارومش میکرد،،،

دوتا فرجه تو طول سال داشتیم که دزس نخونیم،اکه میخاستیم استفادشون کنیم باید قبل از اینکه بخاد پرسش کنه میرفتیم سر میزش بهش میگفتیم که نخوندیم تا ازمون نپرسه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
حواسش به حال بچها بود،میدید کسی حالش خوب نیست یه آنتراک میداد وسط درس،میرفت پیش دختره کلی بغلش میکرد ...

ممنون💕

موفق باشی 

قربونت عزیزممم،همچنینشما معلمید؟

بله دانشجو معلم ادبیات فارسی