2777
2789
عنوان

دیروز عروسی بودیم خیلی عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 79 پست
نه بابا منکه میگم وضعشون خوبهولی خب خیلی چشم رو هم چشمی دارن

اره حب به هرحال همه دوست دارن اراسته وزییابگردن

لباس میپوشنااونم چه لباسایی چه ارایشی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی معمولی توی تهران یه خونه ی ۵۰ متری منطقه ی متوسط یه ماشین ایرانی و یه مغازه برای کسب درامد حدو ...

نمیشن خودتوخسته نکن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
من میخوام بخرم مجلس داریم دعا میکنم از ۷ و ۸ بیشتر نشهفامیلامون خیلی چشم و هم چشمی دارن میرن از دبی ...

ببین یه کلک یادت بدم

به قیمت اهمیت نده فقط شکلش خاص باشه

اینا چون خودشون گرون می‌خرن همه چیز رو به این شکل می بینن 

تهش میبینی لباسشون خلص نیست ها فقط پول بیشتری دادن گه مثلا خاص باشن درحالی که ارزش نداشته

لباسی بگیر که ظاهرش خوب باشه و اعتناد به نفس داشته باش، قیمتش رو نگو اونا ده برابر تصور میکنن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خب سطح پولداری رو مگه فقط توی زندگی توی تهران میشه سنجید؟

دقیقا منظورم همین بود نسبت به اکثریت جامعه پولدار به حساب نمیان ولی در منطقه ی خودشون ممکنه این اتفاق بیوفته، البته که زندگی ساده و بی آلایش و پرزحمتی دارن انشاا... تنشون سلامت باشه

ببین یه کلک یادت بدم به قیمت اهمیت نده فقط شکلش خاص باشهاینا چون خودشون گرون می‌خرن همه چیز رو به ای ...

نه بابا من اصلا قیمت نمیدم و کسی قیمت نمیپرسه ولی خوب وقتی مجلس داری میری بازار با قیمتا آشنا میشی و این‌که‌ بعضیاشون میرن خارج لباس میگیرن مسلما خیلی هزینه میشه براشون

دقیقا منظورم همین بود نسبت به اکثریت جامعه پولدار به حساب نمیان ولی در منطقه ی خودشون ممکنه این اتفا ...

دقیقا من  خودم روستا زندگی میکنیم ، تو روستا بهمون میگن پولدار  اما نسبت به شهر پولدار نیستیم با اینکه تو شهر خونه داریم 

نه بابا من اصلا قیمت نمیدم و کسی قیمت نمیپرسه ولی خوب وقتی مجلس داری میری بازار با قیمتا آشنا میشی و ...

اکثر لباس‌ها قیمت اجاره مغازه روشون میفته 

یه لباس کاملا یکسان رو تو نغازه‌ی پایین شهر بگیری با پاساژ بالاشهر زمین تا آسمون فرق میکنه قیمتش 

اونایی که تجملاتی هستن چون همش جاهای لوکس قیمت می‌گیرن فک میکنن طبیعیش همینه. درحالی که پاساژهای لوکس فقط پول کیفیت کارشون رو نمیگیرن انتقام دکوراسیون و اجاره پاساژ و باکلاس و ادایی بودنشون رو می‌گیرن 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

نه بابا من اصلا قیمت نمیدم و کسی قیمت نمیپرسه ولی خوب وقتی مجلس داری میری بازار با قیمتا آشنا میشی و ...

بابا بیخیال خودتو اذیت نکن 

من واسه عروسی جاریم هرکی گفت چی خریدی گفتم سوپرایزه هرکی پرسید چه رنگیه من گفتم بعدا میفهمین گفتن آرایشگاه کجا میری گفتم نمیگم ک کسی نره اونجا 

آخرم یک میدی مخمل مشکی از زنداداشم گرفتم پوشیدم آرایشگاه هم سالن سرکوچه شب قبل عروسی رفتم گفتم واسه فردا میام میکاپ شینیون اونم ۶۰۰ دادم😂😂😂 

کل فامیل کف کرده بودن 

دختر عمه های شوهرم همه میگفتن چقدر ساده و شیک آمدی کل طایفه شوهر تعجب کرده بودن 

حالا میامدم ۱۰۰ میلیون هزینه میکردم میگفتن آفرین ک پول خرج کردی 

بخدا دوروز بعد از عروسی هیچکس یادش نمیاد ما چی پوشیده بودیم

بابا بیخیال خودتو اذیت نکن من واسه عروسی جاریم هرکی گفت چی خریدی گفتم سوپرایزه هرکی پرسید چه رنگیه م ...

چه خوب آفرین

منم گاهی زیرآبی میرم برای مجلسامون ولی خب معمولی هس بازم تیپام

چه خوب آفرینمنم گاهی زیرآبی میرم برای مجلسامون ولی خب معمولی هس بازم تیپام

من حتی مادر شوهرم رفته بود سه دست لباس دوخته بود میگفت من گفتم این الهام ببین چه لباسی بخره 

میگه هربار از محسن میپرسیدم الهام چی خریده میگفت من ک چیزی ندیدم با خودم میگفتم این لابد گفته به کسی نگی 😂😂😂

چه خوب آفرینمنم گاهی زیرآبی میرم برای مجلسامون ولی خب معمولی هس بازم تیپام

هرکسی هم ازم میپرسید دلیل این همه سادگی چیه میگفتم حیف از پول شوهرم نیس واسه مجلس جاری خرج کنم 😂😂😂😂 

بخدا ته دلمم همین بود حیف نیس واسه جاری خودتو اذیت کنی و وقت بزاری