2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی دارن بیاین

235 بازدید | 26 پست

بلند شید خودتونو جمع کنید 

افسردگی بدترین درد دنیاست 

نه می میرید نه کسی کمکتون میکنه و نه خدا دلش براتون میسوزه

فقط باعث میشه از زندگی عقب بیفتید مثلا اگه یه زمانی مشکلتون حل شد و افسردگیتون رفع شد و مثلا ۳۰  سالتون بود اگه ۱۰ سال افسردگی داشتید انگار ۲۰ سال زندگی کردید 

بعدا حسرت همین عمر از دست رفته رو می‌خورید 

بعدا نگید نگفتیم

کسی که افسردگی داره با چند تا جمله انگیزشی حالش خوب نمیشه دکتر جون

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا مشکلم حل نشه افسرده ام و کاری نمیتونم بکنم

خب همین بده 

افسردگی مشکلت رو حل نمیکنه فقط عمرت رو هدر میده

ببین بالاخره شاید یه روزی مشکلت حل بشه ولی اونموقع عمر از دست رفته ات میشه یه مشکل دیگه ات

خب همین بده افسردگی مشکلت رو حل نمیکنه فقط عمرت رو هدر میدهببین بالاخره شاید یه روزی مشکلت حل بشه ول ...

ببین تلاش می کنی که کنار بیای اما نمیشه چون دائم تو فکرته من خودم مسبب این حال خودمم ک به حرف اطرافیان گوش کردم و از خودم یه افسرده ساختم

خودشون می‌دونند

باید راهکار داد و کمکشون کرد و حمایت بشن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ببین تلاش می کنی که کنار بیای اما نمیشه چون دائم تو فکرته من خودم مسبب این حال خودمم ک به حرف اطرافی ...

من ۱۰ سال افسرده بودم حتی بیشتر الان داره میشه ۴۰ سالم ولی حس میکنم ۲۵ سالمه یعنی مدام دنبال بقیه عمرم میگردم که چی شد کجا رفت چیکار کردم 

کاش اگه هیچ کاری نکردم لااقل میخندیدم و زانوی غم بغل نمیگرفتم 

دقیقا منم همینو میگفتم اونموقع که تا مشکلم حل نشه افسرده میمونم و از شادی خبری نیست 

من ۱۰ سال افسرده بودم حتی بیشتر الان داره میشه ۴۰ سالم ولی حس میکنم ۲۵ سالمه یعنی مدام دنبال بقیه عم ...

منم حس میکنم جوانی نکردم ، رفتارم مثل زمان ۱۸ـ۱۹ سالگی موند ، شاید ،۲۰, ۱۵ سال از عمرم تباه شد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خودشون می‌دونندباید راهکار داد و کمکشون کرد و حمایت بشن

اگه دور و اطراف کسی یه حمایتگر و عاقل باشه که اصلا کارش به افسردگی نمیرسه 

حرف من برا اونایی هست که حامی ندارن و خودشون باید دست خودشونو بگیرن