2777
2789
عنوان

کیا رژیم گرفتن

189 بازدید | 32 پست

من وزنم نرماله ولی میخام لاغر بشمو امروز ناهار اش ترخینه بدون نون خوردم تا غروب ی سیب و شام که خورش لوبیا سبز درست کردم خیلی مفیده و گوشتو ، بامیه ، لوبیا سبز و هویج و... داره که خالی با ی تیکه خیلیی کوچیک نون لواش خوردم

واسه فردا ناهار و صبحانه عدسی درست کردم  وبا این که ی میان وعدس و شامم احتمالا تخم مرع ابپز با سینه کبابی شما چیکار میکنید ، چیا میخورن لاغر بشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیکلم خوبه فقط شکم دارم نمی‌دونم چطور لاغر کنم دوست ندارم بقیه بدنم لاغر بشه 😢

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

وزنت الآن چنده؟دوست داری چند کیلو کم کنی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم شکمم چاقه

خیلی بده افسردگی میگیرم یه مدت لاغر کردم شکمم صاف شد ولی کل بدنم لاغر شد صورتم افتاده و پوستم خراب شد 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

دوستم گفت یه ماه قند مصنوعیو حذف کرده خیلی وزنش تغییر کرده امتحان کن

اره درست گفته 

رژیم فست میگیرم 

فقط ناهار میخورم برنج یه کفگیر و یه ملاقه کوچیک خورشت یا چن تا تکه جوجه با گوشت یا ماهی 

گاهی سالاد و گاهی چن تا قاشق ماست کنارش 

عصر یه دونه میوه و یه اسپرسو دوبل 

شام یه لیوان شیر با یه پیمانه پودر اسلیم لست 

و دیگه هیچی بجز آب و چای بدون قند نمی‌خورم تا فردا ظهر که بین ساعت یک تا دو ناهار بخورم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خیلی بده افسردگی میگیرم یه مدت لاغر کردم شکمم صاف شد ولی کل بدنم لاغر شد صورتم افتاده و پوستم خراب ش ...

منم تا ی ذره لاغرشم میگن زشت شدی،چاق میشم میگن هیکلت زشته،والا نمیدونم چرا صورتم لاغره بعد هیکلم چاقه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید