2777
2789

بچه‌ها ما چند ساله با همیم. هر دومون دانشجوییم. الآن به شرایطی شده که اون درآمدش کم‌تر از قبله خیلی خیلی. من از یه طرف با کارم درآمدم اندازهٔ اون اونه از یه ژرف خیلی خرجی بیش‌تری می‌گیرم از خونواده‌م و دستم باز‌تره. نمی‌دونم چه‌طور رفتار کنم که حس بدی نگیره. چون اگر بخوام به همون میزان که قبل تو خرج‌هامون مشارکت می‌کردم الآن هم بکنم، کم می‌آره. 

به نظرتون پیشنهاد کنم هر کدوممون هر چه‌قدر می‌خواییم خرج کنیم رو بذاریم رو هم و مجموعشون دست اون باشه؟ که مثلا جایی نریم و من بخوام کارت بکشم؟

قبلا هم یه زمانی حساب خرج‌های روزمره‌مون مشترک بود. ولی خب چون تابستون شد دیگه جداش کردیم باز. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد تو خوبی دخترررز ایشالا ک قدرتو بدونه

قربونت عزیزم. 

آره. خیلی ماه و قدرشناس و بامحبته. :)

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

توروخدا اینجا همچین تاپیکی نزن 

نی نی سایتی ها معتقدن پسر باید خرج دوست دخترشو بده و دختر هزار تومنم خرج نکنه 

خیلی خانم و باشخصیتی ایشالا که بهترین ها قسمتت باشه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

نه لازم نیست من خودم حسابم با همسرم مشترکه ها و اصلا پول من و تویی نداریم ولی اینم بعد از کلی شناخت ...

نه منظورم این نبود که نکنه به ضررم باشه. منظورم این بود که کلا پیشنهادتون برای همچین شرایطی چیه که به اون طرفم حس بدی نده.

توروخدا اینجا همچین تاپیکی نزن نی نی سایتی ها معتقدن پسر باید خرج دوست دخترشو بده و دختر هزار تومنم ...

قربونت عزیزم.❤️

چه لزومی داره بدی دست لون وکیل وصی شماس مگه

سر دشمنی ندارم باهاش عزیزم. وکیل وصی‌م نیست. ولی دوستش دارم. خوشم نمی‌آد سر همچین‌چیزی حس بدی بگیره. 

نه خب لازم نیست پولاتو بدی دست اون ولی میتونی بیشتر کمک کنی تو خرجا چیزیم راجبش نگی که ناراحت نشهباز ...

حالا همهٔ پول‌هام رو که نگفتم. همین الآن هجده تومن پولش دست منه. پس‌انداز‌طور که بتونم وام بگیرم. 

از پول‌های خرجی‌م و درآمدم یه بخشش. 

آره، اون‌جوری هم خوبه.

سر دشمنی ندارم باهاش عزیزم. وکیل وصی‌م نیست. ولی دوستش دارم. خوشم نمی‌آد سر همچین‌چیزی حس بدی بگیره.

نباید حس بد بگیره شما مسئول حس بد و خوب اون نیستین خودش باید عزت نفس داشته باشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️