2777
2789
عنوان

کیا مث من به جن و

141 بازدید | 33 پست

....اعتقاد ندارن؟؟

خدایی نمیفمم یه عده رو یعنی چی اخه مگه میشه ؟؟؟

خانوادم اعتقاد دارنا حتی بابابزرگمم همیشه تعریف میکنه یا عمو هام ولی من اصلا اعتقاد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون چیز دیگه ای ندیدم

شما اکسیژن رو هم نمیبینی آیا واقعا اکسیژن وجود نداره؟

توی این جهان خیلی چیزای دیگه هست که عقل انسان ظرفیت درک اونا رو ندارن و چون درک نمیکنیم دلیل بر انکار وجودشون نیس

من جن دیدم و عمیقا باور دارم که غیر ماهم موجودات دیگه‌ای رو زمین زندگی میکنن

چجوری دیدی میشه تعریف کنی

قدیما توی خونه‌ای که زندگی میکردیم مثل اینکه محل زندگی اوناهم بود.نه تنها من بلکه کل خونوادم میدیدن

بعد از اینکه از اون خونه رفتیم دیگه چیزی ندیدیم ولی بعده اون اتفاق خیلی گره افتاد تو زندگیمون که هیچ جوره باز نشد و نمیشه

پس خدا چی؟چرا خواسته که ببینینشون؟

ببین خدا با هرچیزی کاری نداره چون قوه‌ی اختیار داده ب آدم.وقتی تو خونه‌ای اذیتی و جن میبینی اختیارت میگه که باید این خونه رو ترک کنی

کار شیاطین و اجنه هم از بدو خلقت آزار و اذیت انسان بوده ولی بخواییم میانگین بگیریم به چشم اکثریت مردم دیده نمیشن و اذیتشون نمیکنن ما تو محل زندگی اونا زندگی میکردیم برای همین اذیتمون میکردن