2821
2789
عنوان

کیا مث من به جن و

175 بازدید | 34 پست

....اعتقاد ندارن؟؟

خدایی نمیفمم یه عده رو یعنی چی اخه مگه میشه ؟؟؟

خانوادم اعتقاد دارنا حتی بابابزرگمم همیشه تعریف میکنه یا عمو هام ولی من اصلا اعتقاد ندارم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

یه سوال چرا فکر میکنی توی جهان به این بزرگی فقط انسان‌ها و حیوانات هست؟

چون چیز دیگه ای ندیدم 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قران سوره جن

متاسفانه به اونم اعتقاد ندارم

چون چیز دیگه ای ندیدم

شما اکسیژن رو هم نمیبینی آیا واقعا اکسیژن وجود نداره؟

توی این جهان خیلی چیزای دیگه هست که عقل انسان ظرفیت درک اونا رو ندارن و چون درک نمیکنیم دلیل بر انکار وجودشون نیس

من جن دیدم و عمیقا باور دارم که غیر ماهم موجودات دیگه‌ای رو زمین زندگی میکنن

من اعتقاد دارم چون تو قران اومده

دیدی هم؟

شما اکسیژن رو هم نمیبینی آیا واقعا اکسیژن وجود نداره؟توی این جهان خیلی چیزای دیگه هست که عقل انسان ظ ...

چجوری دیدی میشه تعریف کنی

قران اومده چطو باور نداری

چون بجز خدا به هیچی اعتقاد ندارم

چجوری دیدی میشه تعریف کنی

قدیما توی خونه‌ای که زندگی میکردیم مثل اینکه محل زندگی اوناهم بود.نه تنها من بلکه کل خونوادم میدیدن

بعد از اینکه از اون خونه رفتیم دیگه چیزی ندیدیم ولی بعده اون اتفاق خیلی گره افتاد تو زندگیمون که هیچ جوره باز نشد و نمیشه

قدیما توی خونه‌ای که زندگی میکردیم مثل اینکه محل زندگی اوناهم بود.نه تنها من بلکه کل خونوادم میدیدنب ...

پس خدا چی؟

چرا خواسته که ببینینشون؟

پس خدا چی؟چرا خواسته که ببینینشون؟

ببین خدا با هرچیزی کاری نداره چون قوه‌ی اختیار داده ب آدم.وقتی تو خونه‌ای اذیتی و جن میبینی اختیارت میگه که باید این خونه رو ترک کنی

کار شیاطین و اجنه هم از بدو خلقت آزار و اذیت انسان بوده ولی بخواییم میانگین بگیریم به چشم اکثریت مردم دیده نمیشن و اذیتشون نمیکنن ما تو محل زندگی اونا زندگی میکردیم برای همین اذیتمون میکردن