2777
2789

نه من خیلی دنبال درمان رفتم پرس وجو کردن میگن فقط ورزش کگل که یادم میره انجام بدم سختمم هست انگار کنترل رو اون فسمت ندارم فقط تنها راه برای بدترنشدن جلوگیری از یبوست واصلا اصلا جسم سنگین بلند نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط احساس سنگینی دکتروماوا گفتن خیلی زیاد وشدید نیست

من پارسال رفتم دکتر گفت خفیف هست، هیچ دارویی هم نداد، حالا الان احساس میکنم وسط پاهای یه بادکنک کوچیک هست، راه رفتنی سخت شده برام،نمیخوام عمل کنم، دنبال گیاه درمانی ام

من شنیدم میگن اگر تخم شنبلیله رو با انجیر بجوشانی ، بشینی تو آبش رفع میشه، میخواستم بدونم کسی تجربه ...

عزیزم فک نکنم با درمان گیاهی درست بشه چون یه ماهیچه س که هزارتا بلاربه سرش اومده فقط عمل اونم عملش خیلی سنگینه