2777
2789
عنوان

با شوهری ک‌ یک شبم خونه نیست چکار میکنید شما

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی این بی مهری ها واسه اینه که ما به خودمون بیایم که برای عشق بزرگتری آفریده شدیم.

امير المؤمنين علي عليه السلام : عَلَيكَ بِالآخِرَةِ تَأتِكَ الدُّنيا صاغِرَةً ؛ 

در كار آخرت باش تا دنيا ذليلانه به تو رو آورد .

خلق را با تو بد و بد خو کند

تا تو را یکباره دل آنسو کند.

.یک مدت به خودت و روحت بپرداز.کم کم خودت که تغییر کنی، زندگیت هم تغییر میکنه.

مم هر روز یک فایل از کانال استاد شجاعی گوش میکنم‌.

ولقعا عالیه

اینم کانالشون

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

عاقل می‌بودی بچه نمیاوردی . منم همسرم همینه خودشو تیکه تیکه میکنه برا بچه ولی من زیربار نمیرم شما خ ...

۴ سال نیوردم وقتی نخان ادم بشن نمیشن 

مادرشوهرم ک از همه روانی تره نمیشه باهاش حرف زد میکنش داستاااان

گلم شما بارداری، رابطه نمیشه اونم برای اینکه درگیر چیزهای بد نشه، با باشگاه و خانواده ، وقت خودش رو ...

دقیقا...

اون توجه فقط تو عقده اونم چندماه اول 

الان ما اوج توجه مون اینه با هم غذا از بیرون بخوریم یا فیلم ببینیم. یا با هم مهمونی بریم 

یا با پسرام بازی کنه من بشینم صدای خنده شونو گوش بدم

گلم شما بارداری، رابطه نمیشه اونم برای اینکه درگیر چیزهای بد نشه، با باشگاه و خانواده ، وقت خودش رو ...

فک میکردم زندگی متاهلی طوری دیگه باشه نه انقد مزخرف و تکراری 

انقد ک الان تنهام اون موقع تنها نبودم

۴ سال نیوردم وقتی نخان ادم بشن نمیشن مادرشوهرم ک از همه روانی تره نمیشه باهاش حرف زد میکنش داستاااان

بازم نباید میاوردی الانم منتظر تولد بچه باش و بعد سرگرم بچه شو ولی اگر میخوای ولت کنن هر شب با شوهرت برو بشین بخور کار هم نکن