2777
2789

خستمممم کرده دوشب در هفته باشگاه میادم میخوابه

باقی شبا یکی‌از خواهراش میان میرن خونه باباشون طبقه پایینمونن زنگ میزنن ب این اینم میره

یک شب در هفته شاید خونه باشه اونم ب من میرسه میگیره میخوابه 

ن زندگی دارم ن اسایش 

باردارم هستم خسته شدم انقد گفتم من توجه میخوام درک شدن میخوام و با درو دیوارا بودم 

چی بگم والا تو الان بیشتر از هر وقت دیگه ای نیاز به توجه و مراقبت داری

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی یا این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای نگی نبینی بیخیال بگذرونی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عاقل می‌بودی بچه نمیاوردی  . منم همسرم همینه خودشو تیکه تیکه میکنه برا بچه ولی من زیربار نمیرم شما خیلی کارت سخته ولی میتونی به مادرشوهرت بگی شوهرای دخترت اگر اینکارو بکنن چه میکنی؟؟

گلم شما بارداری، رابطه نمیشه اونم برای اینکه درگیر چیزهای بد نشه، با باشگاه و خانواده ، وقت خودش رو پر کرده

ببین همه ی شوهر ها همینن

اصلا چیزی به اسم اون توجه که شما مد نظرت هست توی زندگی نداریم، نهایت بچین با هم یه فیلمی ببینید