2777
2789

برای جلوگیری از عفونت ؟ 

من خودم بایوفم مصرف میکنم به نظرتون خوبه !؟

و مکمل از چه برندی مصرف میکنین

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

مگ فقط شاغلا عفونت میگیرن؟

متوجه نشدم چرا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ فقط شاغلا عفونت میگیرن؟متوجه نشدم چرا

نه عزیزم😂

چون ساعت طولانی لباس زیر عوض نمیشه و شلوار نخی هم نیست خیلی بیشتر احتمال عفونت هست بخاطر اون گفتم 

وگرنه همیشه شلوار نخی میپوشیدم و راحت بودم 😍😭

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

تاحالا به این جنبه ش نگاه نکردم شما توی خونه هر هفت هشت ساعت یکبار لباستون رو عوض میکنید ؟!

اگر لباس زیر باشه بله شلوار نخی نه 

تاحالا به این جنبه ش نگاه نکردم شما توی خونه هر هفت هشت ساعت یکبار لباستون رو عوض میکنید ؟!

بعدش بیرون که میری جین میپوشی گرم هم هست کلی تحرک هم داری دیگه بدتر🥴

من هفت هشت ماهه که مدام عفونت میگیرم

قرص میخورم خوب میشه یه ماه بعد همون آش و همون‌کاسه

یعنی به خاطر شاغل بودنه خخخ

ولی جدی اصلا معضل شده برام با اینکه بهداشتم رعایت میکنم نمیدونم چرا اینجور شدم 

دقیقا پنج شش ماه بعد زایمانم نمیدونم به خاطر سزارینه یا چیز دیگه افسردگی گرفتم اصلا

نه عزیزم😂چون ساعت طولانی لباس زیر عوض نمیشه و شلوار نخی هم نیست خیلی بیشتر احتمال عفونت هست بخاطر ا ...

سر خود قرص نخور را پزشک مشورت کن

مکمل و اینام بالاخره عوارض دارن

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

من هفت هشت ماهه که مدام عفونت میگیرمقرص میخورم خوب میشه یه ماه بعد همون آش و همون‌کاسهیعنی به خاطر ش ...

عزیزم دکتر رفتی؟

منم بخاطر همین این مکملو گرفتم دکتر داد البته شما هم احتمالا بچه شیر میدی یه مشورت بکن قبلش

سر خود قرص نخور را پزشک مشورت کنمکمل و اینام بالاخره عوارض دارن

با دستور پزشک گرفتم دیگه 

عزیزم دکتر رفتی؟منم بخاطر همین این مکملو گرفتم دکتر داد البته شما هم احتمالا بچه شیر میدی یه مشورت ب ...

نه گلم من بعد زایمانم مریض شدم و چون دارو مصرف میکردم نتونستم به بچه شیر خودمو بدم

آره چند سری دکتر رفتم دارو میده خوب میشم دوباره ماه بعد باز همونم

الان دیگه دکترم نمیرم خودم دارو میخورم میدونم خیلی بده ولی دیگه خسته شدم  از دکتر رفتن اعصابم نمیکشه