2777
2789
عنوان

پسر عموم داره میره

324 بازدید | 23 پست

خب اگه تاپیکای قبلیمو خونده باشید میدونید ک این پسر عموی من که فردا برای همیشه داره مهاجرت میکنه آمریکا خواستگار منه🫠 ما باهم اقدام کردیم برای مهاجرت اما اون الان داره میره و من موندم🙂 ما هنوز فقط باهم تو دوران آشنایی هستیم اما من از الان خیلی دلتنگشم ولی چیزی نمیگم بهش 

اما اون مدام بهم ابراز علاقه میکنه و میگه از همه بیشتر دلش برا من تنگ میشه و منو زود میبره پیش خودشو 

البته درسته من اون یکی خواستگارمو رد کردم اما برای جواب مثبت به پسر عمومم دو دلم برا همین ابراز احساسات بهش برام سخته 

دلم براش میسوزه ک اون انقدر به من حرفای خوب میزنه ولی من هنوز تو چهارچوب فامیلی باهاش رفتار میکنم

البته یخورده هم حسودیم میشه بهش ک داره میره اونجا و من موندم 

یکی دو ماه دیگه خودمم برا ادامه تحصیل میرم یه جای دیگه 🙂 ولی خب اونجا ی چیز دیگس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره فراموش میکنه دلت نسوزه 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

عزیزممم‌ 

چه خوب که میری پیشش

خیلیا یکی دوسال حتی بیشتر دوری میکشن ایشالا میرید خوشبخت میشید دوتایی کنار هم😍❤️

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اگه دوسش داری بهش بگو.. 

ولی فقط به خاطر موقعیتش باهاش اوکی نشی خدایی نکرده 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

خب توهم احساستو بگو بهش

خودشم میدونه تو اینجور چیزا یکم غرور دارم ولی خودش هر بار این چند روزه منو زیاد منو نگاه میکنه ازم کلی عکس گرفته باهم کلی عکس گرفتیم موقع خداحافظی بغض میکنه 

من اینهمه احساس ازش میبینم خجالت میکشم خودم عین ماستم😂 

البته اونجور ک خودش میگه از بچگی منو میخواسته دیگه مشخصه احساسات اون بیشتره بهم تا منی ک تو این مدت کم بهش حس پیدا کردم

بره فراموش میکنه دلت نسوزه

اینجوری نگو🥲 همچین آدمی نیست ...درضمن خانواده ها در جریانن بطور رسمی خواستگاری شده 

بهم گفت بره اونجا جاگیر بشه اگه جوابم مثبت باشه میاد برای رسمی کردن همه چیز

عزیزممم‌ چه خوب که میری پیششخیلیا یکی دوسال حتی بیشتر دوری میکشن ایشالا میرید خوشبخت میشید دوتایی کن ...

ویزای اون قبل تح*ریما اومد 

من بعید میدونم دیگه بتونم ویزای آمریکا بگیرم 

شاید برم ردسیه ای ترکیه ای جایی🙂 ماهم از هم دوریم فعلا  تا ببینیم بعد ازدواج چه میشه کرد

دوسش که دارم یکم گفتنش برام سخته ...نمیخوام پرو بشه شاید فردا قبل پروازش بهش بگم 🥲

🥲🥲 ای خدا نمی‌دونم چرا من ذوق کردممممم 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

😍🫠قربونت برممم

💋😍