2777
2789
عنوان

شما هم خیلی تنهایید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رابطه با جنس مخالف بله خیلی تنهام اما باز خداروشکر گاهی دوستام هستن از تنهایی در بیارنم 🥲

منظورم کلی بود همه آدما

خداروشکر که دوستاتو داری💗

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

منم واقعا شما هم انقد تنهایید؟ مت هیشکی نع بهم زنگ میزنه نه پیام میده هیچی

من هیچکس رو ندارم فوت شدن رفتامد هم با فامیل شوهر داریم اونم هیچکس شمارمو نداره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

من هیچکس رو ندارم فوت شدن رفتامد هم با فامیل شوهر داریم اونم هیچکس شمارمو نداره

عزیزدلم🥲💔روحشون شاد

بچه دارین؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

عزیزدلم🥲💔روحشون شادبچه دارین؟

یه دختر دارم که اونم درونگراس و بزرگه دیگه بچه نیست

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

یه دختر دارم که اونم درونگراس و بزرگه دیگه بچه نیست

چند سالشه؟ 

خدا حفظش کنه واستون💗

منم درونگرام و خجالتی

بنظر من ریشه تنهایی بیشترش از درونگرا بودنه

اگه میتونید سعی کنید باهاش بیشتر وقت بگذرونید

چند سالشه؟ خدا حفظش کنه واستون💗منم درونگرام و خجالتیبنظر من ریشه تنهایی بیشترش از درونگرا بودنهاگه ...

۱۳ سالشه جانم 

خیلی تو خودشه زیاد با هم حرف نمیزنیم الانم از دیشب خونه مادرشوهرمه من از صبح تنهام شوهرمم سرکاره😔 دق گردم دیگه حالمم خیلی بده

۱۳ سالشه جانم خیلی تو خودشه زیاد با هم حرف نمیزنیم الانم از دیشب خونه مادرشوهرمه من از صبح تنهام شوه ...

دوران بلوغشه بهش حق بده

خداروشکر ارتباطش با مادربزرگش خوبه حداقل

عزیزدلم🥲حق داری واقعا تنهایی سخته

منم تنها توی تاریکی نشستم 

نمیدونم من خیلی احساسی هستم و انتظار توجه دارم

یا شوهرم اینقدر بی احساسه نسبت بهم 

خیلی احساس تنهایی میکنم 

بی دلیل میزنم زیر گریه هیچکاری نمیکنم

خستم از وضعیتم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

منم تنها توی تاریکی نشستم نمیدونم من خیلی احساسی هستم و انتظار توجه دارمیا شوهرم اینقدر بی احساسه نس ...

بغضم گرفت با خوندن کامنتت :)💔

چقد سخته آدم با وجود داشتن شریک زندگی بازم احساس تنهایی داشته باشه

ولی شما لایق توجه هستی عزیزم این انتظار نیست وظیفه همسرتونه

خودتو سرزنش نکن💗

بغضم گرفت با خوندن کامنتت :)💔چقد سخته آدم با وجود داشتن شریک زندگی بازم احساس تنهایی داشته باشهولی ...

عزیزم من خودم هم بابت نوشتنش اشک ریختم 

متاسفانه معتقده ادم بیکاری نیست که محبت کنه یا توجه و احساسات به خرج بده

🙂

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡