2777
2789
عنوان

چرا همیشه کسایی که فیس شون از منم پایین تره بهم ترجیح داده میشا

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست
خیلی چیزااعتماد بنفسحس خوب به خودتسیاست و سواد رابطهلوندی و انرژی زنانهو هزارتا چیز دیگه

والا من همشو دارم کم و بیش 

فقط بدشانسم 

ببین بخدا من از دو نفر دیگه خوشم اومد  یه جورایی    بعد   این دونفر یکیشون رفت با یه دختر نزدیک ۳۵ ساله عملی 

یکی هم رفت  به یه دختر دیگه درخواست داد دختره هم معمولی بود  ولی پسره رو جواب نه داد 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من همشو دارم کم و بیش فقط بدشانسم ببین بخدا من از دو نفر دیگه خوشم اومد یه جورایی بعد این ...

خب عزیزم این دلیل بر این نمیشه ک اونا از شما پایین ترن 

زیبایی سلیقه ای هست 

شاید اونا. از دید اون پسرا بهترن

ب غیر قیافه وایب آدمم مهمه کاریزما شخصیت 

ولی خدایی استارترم حق داره پسری که دوست دخترشو دوست داره غلط میکنه میره خاستگاری دختر مردم رو امیدوا ...

خواستگاری درسته نه خاستگاری 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بنظرم مشکل از مادره هستش بخدا من اصلا حوصله ازدواج ندارم اصلا خانواده ام نمیزارن تا ۱۰ سال دیگه ازدو ...

اون پسرا دنبال زن بهتر از دوس دختر خودشون میگردن زمانیکه پیداش کنن اولی رو دک میکنن

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

ببین اینکه خودتو قبول داری اوکیه ولی حس میکنم اعتماد ب نفست فیکه چون اگه واقعا اعتماد ب نفس داشتی و ...

والا من از همشون سر ترم  

برای همین حس بد میگیرم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خب عزیزم این دلیل بر این نمیشه ک اونا از شما پایین ترن زیبایی سلیقه ای هست شاید اونا. از دید اون پسر ...

شاید  ولی بخدا  من حیف نمیتونم عکس بدم نشون هر کسی میدم از اطرافیانم که سلیقه شون چی بوده تا ۱ ساعت هنگ میکنن     مگه نه قطعا همه زیبا هستن 

منم به اندازه کافی خواهان داشتم که واقعا دوسم داشته باشن ولی من اونا تایپم نبودن رد کردم 

خب علف باید به دهن بزی شیرین باشهاز نظر اون پسرا دوس دختراشون از شما خوشگلترنزیبایی باید از دید دیگ ...

کلا نظر نی نی سایت نیستش 

حتی دوستامم یا حتی هر کسی غریبه هستش  هم میگه خوشگلم 

من هنوز  ۲۰ سالمه  نزدیک ۲۵ ۲۶ تا خواستگار داشتم 

شما یه مادر باشی تو این گرونی میری زنی میگیری برای پسرت که زشت باشه این همه میخوای خرج کنی ؟