2777
2789
عنوان

من کراش دارم

33 بازدید | 4 پست

سلام‌دوستان.

لطفا کمکم کنید.

من یجایی میرم سرکار بعد روز اول از،صاحبکارم خوشم آمد اما متاسفانه بعد فهمیدم زن داره بیخیال شدم و کلا سردشدم.

حالا بعد چندماه از برادرش خوشم میاد یعنی دست خودم نیست خیلی ذهنمو درگیر کرده.امااز اون طرف این آقا خیلی با من تفاوت داره هم از لحاظ اینکه اونا پولدارن و بالاشهری و پسره خیلی هم بهخودش میرسه خیلیم خوشتیپه(منم زشت نیستم ولی خب توی یه سطح نیستیم اون سرتره.

حالا این آقا مدام میخواد با من صحبت کنه یا همش سرصحبت بازمیکنه یا محبت میکنه یاازقصد میاد محل کار تا جای من باشه. اما من چون میدونم ته این رفتارا چیه اعصابم خورد میشه چون من اصلا اهل رابطه دوستی و هوس نیستم براازدواج هم که به ایشون نمیخورم اصلا.اما خب ذهنم درگیرشه بنظرتون چیکارکنم دیگه نیاد محل کار؟یا بامن صحبت نکنه؟

دعوا یا خیلی جدی بودن خوبه؟

درضمن اینم بگم حجابمم خوبه و ادم سبکی هم نیستم و بشدت مغرورم.و حتی جواب حرفاشو تک کلمه ای میدم یااصلا جواب نمیدم اما بازم....

صحبت کنید باهاشون بعد صادقانه بپرسید البته از قیافه طرف معلوم میشه قصدش چیه

والا من ازقیافش میفهمم قصدی داره اما نوعشو نمیدونم.

مثلا چی بگم صادقانه چی بپرسم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ازقیافش میفهمم قصدی داره اما نوعشو نمیدونم.مثلا چی بگم صادقانه چی بپرسم؟

یکم که راحت تر صحبت کردید میشه اسون پرسید تا اون موقع حواست باشه وابسطه نشی

هدفت چیه ما چیکاره همیم

البته کسی که نیتش درست باشه از اولش کارای سبک نمیکنه

یکم که راحت تر صحبت کردید میشه اسون پرسید تا اون موقع حواست باشه وابسطه نشیهدفت چیه ما چیکاره همیمال ...

خب عزیزم بهم نمیخوریم من حتا به فکر ازدواج هم نیستم فرق ما زمین تااسمونه.من فقط دلم میخواد اون سمتم نیاد باهام حرف نزنع چون زهنم درگیر و زندگیم مختل میشه