2777
2789
عنوان

ازدواج

50 بازدید | 5 پست

من ۲۷ سالمه  و متاسفانه دوبار ازدواج کردم از ازدواج اولم یه بچه دارم که پیش پدرشه بعداز جدایی اولم با یکی دیگه چند ماه عقد کردیم و به دلیل عدم تفاهم از هم جدا شدیم 

مادرم از اولش چه ازدواج اولم چه دومی خیلی دخالت میکرد تو زندگیم و هی حرف میبرد ومیاورد و الانهم هر سه چهار ماه یه بار که کسی میخواد خواستگاری کنه همون لحظه کاری میکنه که طرف برگرده و اصلا اسمم نیاره 

الانا فهمیدم که از ترس تنها موندنش اینکارو با من میکنه من چکار کنم دوستان هی بهش میگم ازوواج کن چون از برادرم میترسه نمیتونه ازدواج کنه برادرمم که نمیذاره این ازدواج کنه خودشم از مادرم مراقبت نمیکنه موندم چکار کنم

چ دلی داری بعد دوتا طلاق باز مبخای ازدواج کنی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چ دلی داری بعد دوتا طلاق باز مبخای ازدواج کنی

چون عین دوبارشم همین که یه خواستگار اومد بدو بدو ازدواج کردم که از دست اخلاقای بد مادرم راحت بشم و اگه اجازه میدادن که تنها زندگی کنم هیچ وقت ازدواج نمیکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون عین دوبارشم همین که یه خواستگار اومد بدو بدو ازدواج کردم که از دست اخلاقای بد مادرم راحت بشم و ا ...

من عین شرایط شمارو‌دارم .فقط بار دوم ک خاستم طلاق بکیرم ..مادرم نقش بازی میکرد ک اخلاقش خوب شده وفلان ..ولی بعد چندماه قهر کاری بهم کرد برگشتم پیش شوهرم ..چون اخلاقش خیلی بده ..خیلی باهام درگیر میشد ..اگر ادم خوبی پیدا شد اردواج کن ولی هواستو جمع کن 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

مادرت ازدواج کنهمگه چند سالشه

6۰ سالشه اما از تنهایی و تاریکی به شدت میترسه خصوصا که سه سال پیش دزد افتاد تو خونمون در حالی که ما خونه بودیم و اون بد تر از قبل میترسه الان