2777
2789
عنوان

راهنمایی در خصوص نی نی سایت

124 بازدید | 22 پست

سلام 

بچه ها من چندساله یکی بهم پیام داده خصوصی و در قسمت خصوصی عدد یک میزنه اما پیامی نیس

نی نی سایتا گفتن طرف اکانتش رو بسته اینجوری شده

چیکارش کنم این یک از بین بره خیلی رو اعصابه هی فکر میکنی پیامه همه پیامی نیستش🤦‍♀️

راهنمایی میکنین لطفا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی نداره جز اینکه اکانتش برگرده 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تعلیق شده دیگه کاریش نمیشه کرد

آره مهم نیستش اون تعلیق شده یا اکانتش رو بسته خودش میخوام این نوتیف یک از بین بره راهی بلدین بگین؟ به نی نی یار چجوری بگم؟ خیلی وارد نیستم

راهی نداره جز اینکه اکانتش برگرده

نه اصلا میگم یادم نیس طرف کی بوده و چی گفته مهم نیستش 

چالشم اینه عدد یک برداشته بشه از نوتیف پیامای خصوصیم

اینو میدونی چیکار کنم؟

آره مهم نیستش اون تعلیق شده یا اکانتش رو بسته خودش میخوام این نوتیف یک از بین بره راهی بلدین بگین؟ ب ...

نه والا نمیدونم ولی فکر نکنم بشه کاریش کرد

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

تگش کن @niniyar‍ یا برو بهش پیام بده

لطفا از منم همین مشکل دارم درست بشه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

سلام 

نی نی یار من چندسال پیش یکی خصوصیم پیام داده بعد تعلیق شده

مهم نیس چی گفته یا کی بوده منم نمیخوام بفهمم چی گفته و کی بوده

اما نوتیف یک میزنه روی پیامای خصوصیم خیلیییی اذیت کننده س هی فکر میکنم کسی پیام داده اما نه نوتیف اون چندسال پیش اون بنده خداست

میشه این یک رو حذف کنین از پیامای خصوصی من؟؟؟؟

@niniyar‍ 

نی نی یار جان لطفا درستش کنین

این عدد یک حذف بشه مهم نیس کی بوده و چی گفته ماله چندسال پیشه همینجوری رو اعصابمه خیلیییی خواهشااا یه کاریش بکن درست شه نی نی یار جان🥺🧡❤️

نه اصلا میگم یادم نیس طرف کی بوده و چی گفته مهم نیستش چالشم اینه عدد یک برداشته بشه از نوتیف پیامای ...

خب دیگه طرف پیام داده تعلیق شده خودش پیامش مونده کاربریش باز بشه تو قسمت پیام هارو نگاه کنی پیام نخوانده هست سین میزنی میره 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*