the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 عنوان شماهم از بوی شدید بعضیا بدتون میاد 218 بازدید | 19 پست عطر واقعا سلیقه ایهبنظرم همینکه کسی نزدیکت بشینه یا موقع رو بوسی متوجه بوی خوبت بشه کافیهخیلی رو مخه ک از چندمتری بو عطره بقیه بیادیچیزای بسیااااار شیرین و سردرد آوری هم میزنن 😑فک کن با بوی عرقشونم ترکیب شه وای جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم 1404/07/11 | 17:55 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 15525 رفتم کافینت یه خانمه اومده بود برا جواز کارش بوی هزاران نوع غذا میدادحالت تهوع گرفتم به معنای واقعی لباساش تمیز مرتب بود ولی بوی غذاهای مختلف میداد اشپز بود
ملکه_عاشق عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 35324 من خودم چون میگرن دارم نمیتونم بزنمولی اتفاقا برام عطرایی که پخش بو بالا دارند خفنه حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53256 چقدر حرفت درستع.لطفا تو مکانهای بسته عطرهایی مثل کاپتان بلک و بلک افغان و مگاماره و...نزنین.
bhbp0068 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9366 وای یکی همیشه عطر گل یاس میزد.شیشه رو روی خودش خالی میکرد.بوش هنوز توی دماغمه🤢
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3381 اول عطر و بوی صابون طبیعی برای بدن و لباس که با بهترین مایع شیته ظده باشه بعدش عطر و ادکلان خوب ملایم
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 ام شی میزنن انگار به خودشون ام شی چیه😂 جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3803 وای دقیقا همین الان در معرض مرگ بودم طرف با ادکلن دوش گرفته اونه چی sauvage انقد از این بو بدم میاد که خدا میدونه اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 رفتم کافینت یه خانمه اومده بود برا جواز کارش بوی هزاران نوع غذا میدادحالت تهوع گرفتم به معنای واقعی ... اخی همکلاسی منم پدرش ساندویچی داشت همیشه لباساش بوی ساندویچ میدادبشدت هم دختر تمیزی بود🥲 جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 15525 اخی همکلاسی منم پدرش ساندویچی داشت همیشه لباساش بوی ساندویچ میدادبشدت هم دختر تمیزی بود🥲 اره اتفاقا این خانم هم اشپز فس فود بودو ساندویچ
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 من خودم چون میگرن دارم نمیتونم بزنمولی اتفاقا برام عطرایی که پخش بو بالا دارند خفنه عطرای اورجینال اصلا انقدر برد ندارنچون خارجیام زشت میدونن این حرکتوی دختره تعریف میکرد خیلی عطر زده بودم. بعد دوست خارجیم بهم گف پریا امروز دوش نگرفتی واس همون انقدر عطر زدی بو عرقت نیاد😑 جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 چقدر حرفت درستع.لطفا تو مکانهای بسته عطرهایی مثل کاپتان بلک و بلک افغان و مگاماره و...نزنین. میگرن خالللص🤯😔😂 جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم