flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3550 عنوان واکنشتون چیه اگه ینفر تو دانشگاه بهتون تیکه بندازه⁉️ 122 بازدید | 22 پست مثلا بخاطر کم حرف بودنتون تیکه بندازه(منظورم دختره) چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1404/07/11 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترباران_خوب عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 5718 به .... بگیردفعه دیگه گفت نهایتا به خودش بگو حتما باید سلیطه و پتیاره باشم که پسند باشم بارونو دوس دارم🌱
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 12758 بی محلی بهترین جوابه واسه این فرد من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
limo99 عضویت: 1404/06/01 تعداد پست: 2239 انداخت گفتم با کسی در سطحم نیست دوست ندارم همکلام بشم 😂 تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3550 به .... بگیردفعه دیگه گفت نهایتا به خودش بگو حتما باید سلیطه و پتیاره باشم که پسند باشم اگه میتونستم این جمله رو بگم خیلی خوب میشد🥲😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
دخترباران_خوب عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 5718 اگه میتونستم این جمله رو بگم خیلی خوب میشد🥲😂 خب همین دیگه مظلومیپس دروغ نگفته و اجازه میدی به حرفش ادامه بده بارونو دوس دارم🌱
پرنسسمرداب عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 504 اگه میتونستم این جمله رو بگم خیلی خوب میشد🥲😂 بگو عامو از چی میترسی (الله)
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3550 خب همین دیگه مظلومیپس دروغ نگفته و اجازه میدی به حرفش ادامه بده مظلومم واقعاوگرنه که جرعت نداشت بگه چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3550 بگو عامو از چی میترسی نمیدونمکلا از بچگی همینطوری بودم چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
دخترباران_خوب عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 5718 مظلومم واقعاوگرنه که جرعت نداشت بگه با مظلوم بودن کسی حقتو نمیگیره تو این جامعه البته بره هم باشی بالاخره گرگ میشیخودت این روندو تند تر کنکسی دلش واست نسوخته بارونو دوس دارم🌱
shadow_00 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 5599 وای چقد منیییی🥺🫂منم از این هفته میرم دانشگاه خیلی خجالت میکشم حتی از دخترا..مطمئنم بهم تیکه میندازن ولی سر زبون ندارم چیزی بگم🥲 ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3550 با مظلوم بودن کسی حقتو نمیگیره تو این جامعه البته بره هم باشی بالاخره گرگ میشیخودت این روندو تند تر ... یعنی واقعا آخرش یه روزی دیگه مظلوم بودنم از بین میره؟واقعا خودم باورم نمیشه فکر میکنم همیشه همینطوری بمونم چون پدر مادرمم که الان ۵۰ خورده ای سالشونه همینطورین🫠💔 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3550 وای چقد منیییی🥺🫂منم از این هفته میرم دانشگاه خیلی خجالت میکشم حتی از دخترا..مطمئنم بهم تیکه مینداز ... درکت میکنم، حس بدیه💔بخاطر همین چیزا از دانشگاه متنفر شدم چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم