2777
2789

مثلا بخاطر کم حرف بودنتون تیکه بندازه(منظورم دختره)

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به .... بگیردفعه دیگه گفت نهایتا به خودش بگو حتما باید سلیطه و پتیاره باشم که پسند باشم

اگه میتونستم این جمله رو بگم خیلی خوب میشد🥲😂

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

خب همین دیگه مظلومیپس دروغ نگفته و اجازه میدی به حرفش ادامه بده

مظلومم واقعا

وگرنه که جرعت نداشت بگه

وای چقد منیییی🥺🫂

منم از این هفته میرم دانشگاه خیلی خجالت میکشم حتی از دخترا..مطمئنم بهم تیکه میندازن ولی سر زبون ندارم چیزی بگم🥲

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

با مظلوم بودن کسی حقتو نمیگیره تو این جامعه البته بره هم باشی بالاخره گرگ میشیخودت این روندو تند تر ...

یعنی واقعا آخرش یه روزی دیگه مظلوم بودنم از بین میره؟

واقعا خودم باورم نمیشه فکر میکنم همیشه همینطوری بمونم چون پدر مادرمم که الان ۵۰ خورده ای سالشونه همینطورین🫠💔

وای چقد منیییی🥺🫂منم از این هفته میرم دانشگاه خیلی خجالت میکشم حتی از دخترا..مطمئنم بهم تیکه مینداز ...

درکت میکنم، حس بدیه💔بخاطر همین چیزا از دانشگاه متنفر شدم