2777
2789

بچها عروسی پسرخالم آذره 

بعد زنش لرن بعد ما مشهدی هستیم اونا خرم ابادی و اینا بعد اخلاق زنش ی جوریه ک زود ناراحت میشه و اینا 

بعد مجلس عقدشون اینجوری بود ک یک اهنگ از اهنگای محلی ما میذاشتن خانواده ما میرقصیدیم یک اهنگ از اهنگای لری و اونا میرقصیدن ما دست میزدیم مجلسم جداست اینم بگم 

بعد حالا برا عروسی من رقص لری رو رفتم یاد گرفتم مدل پا گرفتن و دستمال چرخوندن و ایناشو خیلی وقته تمرین کردم 

حالا اگر خانوادش میرقصن منم دخترخاله داماد برم دستمالو ازشون بگیرم بهشون برنمیخوره؟  دستمالو بگیرم یا نه؟ اصلا برقصم یا نه خیلی تمرین کردم براش  

یا برم وسط وایستم؟ اخه بیشتر برای دستمال گرفتن تمرین کردم 

میگم نکنه ناراحت بشن چون از اصالتشون نیستم 

یا مثلا بگن طرف نمیذاره ما برقصیم و دخالت میکنه و اینجوری 

شما بودین میکردین این کارو یا نه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه اتفاقا لرا خیلی خونگرم هستن.خوشحالم میشن.اگه خودت حساسی میتونی خودت دستمال تهیه کنی و برقصی

کاش همه مثل لرا خونگرم بودن

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

نه اتفاقا لرا خیلی خونگرم هستن.خوشحالم میشن.اگه خودت حساسی میتونی خودت دستمال تهیه کنی و برقصیکاش هم ...

دستمال ک خیلی چیز مهمی نیست  

منظورم از دستمالو بگیرم منظور اون سر سر دسته هست  نمیدونم بهش چی میگن کوجه؟ کجوجه؟ جکوجه؟ نمیدونم چیه اونجا باشم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغت جالبه.ماهم آخر هفته دیگه عقدی خواهرمه به دی جی گفتیم آهنگ لری دانلود کنه برا خانواده داماد. ماهم مشهدی هستیم واقعا رسم و رسومشون رو نمیدونیم رقصشونم بلد نیستیم.خدا کنه همه چی به خیر و خوشی تموم بشه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دستمال ک خیلی چیز مهمی نیست منظورم از دستمالو بگیرم منظور اون سر سر دسته هست نمیدونم بهش چی میگن ک ...

منم نمیدونم اسمش چیه

ولی تا جاییکه میدونم ناراحت نمیشن کامل رقصشون رو یاد گرفته باشی اشکالی نداره.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

دغدغت جالبه.ماهم آخر هفته دیگه عقدی خواهرمه به دی جی گفتیم آهنگ لری دانلود کنه برا خانواده داماد. ما ...

انشاالله خوشبخت بشن هم خواهر شما و هم فامیل استارتر

ما که داغدار فوت پدریم

دغدغت جالبه.ماهم آخر هفته دیگه عقدی خواهرمه به دی جی گفتیم آهنگ لری دانلود کنه برا خانواده داماد. ما ...

چه جالب 

رقصشون خیلی راحته بیشتر رقص پاس

انشاالله خوشبخت بشن هم خواهر شما و هم فامیل استارترما که داغدار فوت پدریم

خدا رحمت کنه 

الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم 

الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل ففرجهم 

الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

من لرم ، چند روز پیش عقد داداشم بود بخدا از بس رقصیدم و دست گرفتم از بدن درد دارم میمیرم ، کف پامو ن ...

الهی ک خوشبخت بشن

خدا رحمت کنه الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل ففرجهم الهم صل ...

امیدوارم بهترین و شادترین عروسی براتون باشه

من لرم ، چند روز پیش عقد داداشم بود بخدا از بس رقصیدم و دست گرفتم از بدن درد دارم میمیرم ، کف پامو ن ...

مبارکه

مثلا شما اگه یه نفر غیر لر بیاد باهاتون لری برقصه ناراحت میشید؟بدتون میاد؟

انشاالله خوشبخت بشن هم خواهر شما و هم فامیل استارترما که داغدار فوت پدریم

ممنون عزیزم ان شاالله همه جوونا خوشبخت بشن

خدا پدرتون رو رحمت کنه و به شما صبر عطا کنه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40