2777
2789

کمکم کنید

چندتا کتاب نوشتم چاپ شدا

مدرک تدریس ادبیات دارم

سال اخر دبیرستانمه نمیتونم برم ابتدایی و اینا درس بدم

به فکرم اومد برم ۴ ۵ ساعت بعد مدرسه تو مهد کودک مشغول شم تو شهرمون جایی نبود ، خواستم برم دفتر روزنامه ویرایستار بشم بخاطر سن کمم قبولم نکردن ، رفتم تو یه سایتی برای مقاله نویسی و فلان به هرکی پیام دادم تا فهمید سنمو لغو کرد💔

توروخدا کمکم کنید

الان من چیکار کنم؟؟ یعنی اشتباه کردم رفتم دنبال علاقم؟ همه چیزم یه گوشه داره خاک میخوره واقعا ناامیدم حداقل هر کتاب دو سه تومن برام اب خورد از جیب خودم گذاشتم خب الان که چی؟ مدرکمم گرفتم چه فایده شغلی ندارم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اول درست رو تموم‌کن بعد تو یه رشته دانشگاهی درس بخون انشالله موفق میشی

اخه من میخوام از طریق این مدرک برم سرکار که بتونم خرج دانشگاهمو دربیارم بابام خداروشکر اونقدری درمیاره که این همه خرج للاقم کردم ولی دیگه نمیخوام واقعا اویزونش باشم سر دانشگاهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ویراستاری آنلاین به صورت فریلنسر میتونی انجام بدی اشتباه نکردی زود داری میری چون سنت زیر ۱۸ هست ...

عزیزم جایی سراغ داری برم؟ حتی اونم امتحان کردم تو یه سایتی تا سنمو فهمیدن ردم کردن.

نه بابا چه کودکی دوستم بدون مدرک تکواندو مربی بچه های کوچیک شده سه چهارساله ۷ تومن میگیره ماهی

فقط اشنا ندارم متاسفانه

عزیزم جایی سراغ داری برم؟ حتی اونم امتحان کردم تو یه سایتی تا سنمو فهمیدن ردم کردن.نه بابا چه کودکی ...

من نمیشناسم دوستتون هم احتمالا جایی که هستن بدون تابلو هست 

شما هم صبر کن ۱۸ سالت تموم بشه 

آفرین بهتکاش همه نوجوون ها مثل شما باشننگران نباش راهتو پیدا میکنی قطعا

مرسی عزیزدلم 

والا پشیمون هیچی برام نموند از لباس خوراکی همه چیم زدم خرج این کردم تهشم هیچی به هیچی دلم برای بابام میسوزه برای دو قرون اواره ی این شهر اون شهره بمیرم براش

مرسی عزیزدلم والا پشیمون هیچی برام نموند از لباس خوراکی همه چیم زدم خرج این کردم تهشم هیچی به هیچی د ...

من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه

ولی همین فکرایی که کردی خودت هم خوبه

ایران پسر و دختر والدین رو موظف میدونن به تامین هزینه هاشون

افرین به پدر و مادرت تورو مستقل بارآوردن

میتونی کارهای تایپ هم انجام بدی برای کسایی که کار چاپ انجام میدن

من پیشنهادی به ذهنم نمیرسهولی همین فکرایی که کردی خودت هم خوبهایران پسر و دختر والدین رو موظف میدونن ...

مرسی عزیزدلم که راهنمایی کردی💞