2777
2789
عنوان

بیاید بگید طلاق بگیرم یا نه

356 بازدید | 32 پست

یه ساله ازدواج کردم تاحالا هیچی از رابطه جنسی هیچ حسی نداشتم ولی به حرف بقیه هیچی نگفتم و گذاشتم تکرار بشه.

الان با مشاور حرف زدم میگه بایدبرید زوج درمانی مشکلات بینتون رو حل کنید بعدم برید س ک س تراپیست.الان م نمیخام هیچ رابطه ای داشته باشم تا مشکل هل شه.از لحاظ روحی دیگ توان ندارم بخوام هی هیچی نگم.شوهرم یه پاشوکرده تو یه کفش که داری بهونه میکنی مگه میشه دلت نخواد میخای زندگیمونو حراب کنی.به گوشش نمیره که باید بریم برای درمان.چیکارکنم من.قبلا هم یبار جداشدم پدرمادرم نیستن که برم پیششون.خواهر برادرم قراره مث دفعه قبلی بهم حمله کنن سرزنشم کنن همش بخان از دستم خلاص شن

وقتی با چندجلسه مشاوره میشع همه چیو حل کرد ولی گوش نمیده اینطوری زندگیم خراب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا نخواد نمیشه.یا حرف سیاست قانعش کن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فقط داد و بیداد بلده اهل حرف نیس

طفره میره دنبال بهونه لجبازیه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بلدنیس هیچی.مشاور گف باید بره س ک س تراپی یادبگیره ولی به گوشش نمیرع میگ بلدم

خوب خودت حوصله کن و بهش یاد بده صحبت کن باهاش...

احتمالا تجربه اولشه و شما تجربه دوم و مشکل اینجاست

یه خورده هم کم حوصله ایید

راجب مشاوره رفتن باهاش صحبت نکن....

راجب کارهایی که تووی رابطه خوشت میاد که انجام بده صحبت کن .

نقاط حساس رو بهش آموزش بده بنظرم مشکل خاصی نیست 

بعد یاد دادن خودت درست نشد فکر مشاوره باش