2777
2789
عنوان

بیاید بگید طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب مشاوره رفتن باهاش صحبت نکن....راجب کارهایی که تووی رابطه خوشت میاد که انجام بده صحبت کن .نقاط ح ...

وقتی جواب نمیده یقه منو میگیرع انگار که باهاش قصد وغرزی دارم میگه مشکل توعه که خوشت نمیاد من چیکارکنم دیگه

وقتی جواب نمیده یقه منو میگیرع انگار که باهاش قصد وغرزی دارم میگه مشکل توعه که خوشت نمیاد من چیکارکن ...

نباید بهش بگی مشکلی وجود داره مردها قدرت طلبن از خشمت کم کن حوصله کن .....

اصلا حرف نزن تووی رابطه عملی نشونش بده میتونی که خودت دستشو حرکت بدی کم کم راه میفته

بهش بگو اگر من برات مهمم اگر زندگیمون برات مهمه باید بیای با هم بریم وگرنه دارم به این نتیجه میرسم که اصلا من و آرامش من برات ذره ای مهم نیستیم و فقط خودت برای خودت اولویتی ‌؛گفتن زندگی مشترک پس تو رابطه هم جفتمون  باید تامین بشیم که من نمیشم .ازت می‌خوام بیای بریم تا کمکم کنی تا حالم خوب بشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فقط می‌دونم که برای طلاق عجله نکن

من هیچ عجله ندارم اینهمه مدت صبر کردم چون نمیخاستم تموم بشه همه چی.الان با اینکه راه جلوپاش میذارم میگم راهش اینه قبول نمیکنه.اونیکع الان از خدا شه تموم شه اونه نه من

شوهرتو دوس داری؟

نه با این اخلاق هایی که نشون میده هرروز بیشتر ازش بدم میاد.دلیل مشاوره رفتنهم همینه که حرفای نزده مونو بهم بگیم اخلاقش درست کنه هرچی اعصاب خوردی بهم داده رو از دلم دربیارع تا بتونم دوباره بسازم از اول.ولی انگار نمیخاد درست کنه

شاید محبت کلامی بلد نیست ولی عملی اینکار می کنه که شما متوجه نمی شید 

در خصوص رابطه بهش دیگه نگو 

مردا ازشون ایراد می گیری انگار جبروت مردونه شون زیر سوال رفته  حس کم بودن در این زمینه براشون وحشتناکی به قول دوستم همه مرد باید بشنوند که بهترین تو ای زمینه 

وقتی یه کاری کرد که دوست داشتی تو فرصت مناسب به زبون بیار

زندگیت سپردی دست نی نی سایتی ها واویلاااا

الان حکم قتل کل خانواده شوهرت رو صادر میکنن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌