2777
2789
عنوان

پوست سفید و سبزه

526 بازدید | 69 پست

واسه بار آخر چون دیگه واسم این مسئله تموم شده

من پوستم سبزس و ۱۷ ساله راجبش حرف می‌شنوم و روزی نشد که به خودم نگاه نکنم تو آینه 

بدتر از اون اینکه من کل خونوادم سفید بودن 

بی نهایت زیبام ولی سر همین رنگ پوست چه حرفا که نشنیدم 

اعتماد به نفسم داغون

ولی الان بعد ۱۷ سال میتونم به جرئت بگم از تمام رنگ پوستای اطرافم قشنگترم اگه به این فرهنگ عتیقه که سفید فقط زیباست فکر نکنم

پس از تمام دختر های سفید زشتی که با کوبوندن بقیه میخان به چشم بیان میگم حتی رنگ پوستشونم مزیت محسوب نمیشه 

رنگ پوست از سرخ و سفید و سبزه و برنز قشنگه 

هرکدوم یجور به چشم میاد

با تخریب کسی زیبا نمیشین ،یسری فرهنگا باید جا بیوفته 

بارونو دوس دارم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا چیز دیگه ای برای فخر فروختن ندارن مجبورن به این چیزا چنگ بزنن برای یکم دیده شدن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

با تخریب سفید پوستام چیزی عوض نمیشه

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

شما الان خودت  ما سفیدا رو تخریب کردی که😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

درست نخوندینگفتم مزیت محسوب نمیشهنگفتم زشته

🌷🌷

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙