2777
2789
عنوان

پوست سفید و سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 69 پست

منم میخوام به عنوان یا دختر سبزه مایل به برنزه حرفمو بگم

من اوایل دوران راهنمایی که بودم یه دوستی داشتم اصلااا چهره قشنگی نداشت 

چشمای ریز ، دماع قوز دار ، ابروهای کم پشت ، صورت بزرگ ، شکمش ۲متر جلوتر از خودش بود ولی چون سفید بود فک میکرد خیلیی قشنگه 

بارها بی دلیل به من تیکه مینداخت که اره تو پوستت سبزست، زشتی ( با اینکه خیلیا بهم میگفتن چهرت قشنگه مثله هندیا هستی و... که البته خودم ادعایی ندارم) 

ابروهای پرپشت دارم 

چشمای قهوه ای 

صورت گرد 

لب قلوه ای 

دماع کوچولو

بگدریم 

ایشون خیلیی منو با زبونش ادیت میکرد 

منم اونموقع اسگل بودم نمیتونستم جوابشو بدم 

اونموقع ها هرررروز ماسکای خونگی امتحان میکردم و خیلییی بابت این موضوع ناراحت بودم و اونو یه جور صعف میدونستم 

ولی الان با ۲۲سال سن باید بگم که من عااااااااشق رنگ پوستم 

حتی وقتایی که مثلا برنزه تر میشم وقتی خودمو تو آینه میبینم واقعااااا کیف میکنم که وای چه پوست خوشرنگ و باکلاسی دلرن😅

و الان دیگه باهاش مشکلی ندارم و حتی دوسش دارم 

حالا جدای از اینا باور کنیددددددددد زیبایی هیچ ربطی به زنگ پوست ندارع 

همش به اجزای صورت بر میگرده 

برای طرفداری از زنگ پوستتون سفید هارو تخریب نکنید 

نه سفید نه سبزه هیچکدوم به تنهایی زیبا نبستن

سبزه زشت داریم سبزه زیبا هم داریم

سفید زیبا داریم سفید زشت داریم

چیزی که مهمه تناسب صورته حالا تو میخای سفیذ باش یا سیاه 

درضمن برنز با سبزه فرق داره برنزه ذاتی نیست با سولارم و اینا بدست میاد

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو اصلا تخریب نکردیا

این قضیه هم شده مثل جنسیت دختر و پسر تو بارداری خانم.

میان اینجا تایپیک میزنن چرا بعضیا دنبال پسرن مگه پسر اله؟مگه پسر بله!پسر بد و منفور و بد ذات و.....تا دلت بخواد بد میگن

که مثلا دختر رو بکشونن بالا

نمیشه با تخریب یه چیز دیگه خودت بالا بیای

نشدنیه

منم میخوام به عنوان یا دختر سبزه مایل به برنزه حرفمو بگممن اوایل دوران راهنمایی که بودم یه دوستی داش ...

شمام داری اشتباه میکنی

نه سفید رنگ باکلاسیه نه سبزه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

برای طرفداری از زنگ پوستتون سفید هارو تخریب نکنید نه سفید نه سبزه هیچکدوم به تنهایی زیبا نبستنسبزه ز ...

نمیدونم یعنی جمله بندیم اشتباه بوده؟

مگه من کسیو تخریب کردم

یبار دیگه تاپیکو بخونین کافیه اگه بازم نفهمیدین بی خیال

بارونو دوس دارم🌱
منم میخوام به عنوان یا دختر سبزه مایل به برنزه حرفمو بگممن اوایل دوران راهنمایی که بودم یه دوستی داش ...

دقیقا چقد بدم میاد از کسایی که رنگ پوست مزیت میدونن دوستای دبیرستانم منو پکوندن چرا چون من رنگ پوستم ازشون تیره تره ۱ درجه یکیشون چون یکم سفید بود مامانش همش بیخ گوشش خونده همه بهت نگاه میکنن چون تو سفیدی و فلان حق داره رنگ پوست همه رو زیر سوال ببره با اینکه جز رنگ پوستش مزیت دیگه نداره بینی قوز دار و لب های کوچیک و هیکل پف و چاق و موهای وز من نمیخواستم تخریبش کنم ولی وقتی میبینم اون به خودش اجازه داد چیزی که من دیت خودم نبوده رو بروم بیاری دلم شکست به بهونه اینکه پوست من ۱ درجه ازشون تیره تر حق نداشتن اون رفتار رو باهام بکنن به خودم حق میدم که قطع ارتباط کنم