سلام خانوما من 5 ماهه عروسی کردم و اقدامم داریم ولی هنوز بی نتیجه بوده شوهرم ب شدت بچه دوس داره و بردار شوهرم ی دختر داره 5 سالشه شوهرم میمیره براش و داعم میاره خونمون و براش وسیله میگیره و هی قربون صدقش میره یادش داده بهش بگه عشقمو فلان دیروز صبح سر صبحونه شوهرم میگه ب نظرت اگ بچه دار شیم بچمون رو از دختر برادرم بیشتر دوس دارم؟ واقعا بهم برخورد! خسته شدم از بی توجهی و این رفتار ها بخدا هرروز این بچه بیخ دلمه و دارم براش نوکری میکنم و.... نگید حسود لطفا
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🥲میدونی چی بیشتر کفریم میکنه جلو همه هی بچه رو مث دور از جون سگ میلیسع و ماچش میکنه و هی میگ تو عشق منی و فلان و بهمان تو دنیای من تو زندگی منی تو چشا منی
بعد بگه یعنی بچمم انقد دوسش دارم!
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
شوهرت خودش بچه دار بشه دیگه حتی اسم برادرزادشم یادش نمیمونه
حرفتون رو قبول دارم اما الان واقعا درسته اینجوری باهام حرف بزنه؟ باور کن حتی تو رومم نمیارم ک حسودی میکنم یا فلان خودمم بچه جاریمو دوسش دارم اما واقعا اذیت میشم
🥲میدونی چی بیشتر کفریم میکنه جلو همه هی بچه رو مث دور از جون سگ میلیسع و ماچش میکنه و هی میگ تو عشق ...
عامو بچه پنج ساله دیگه گوگولی نیست هم
فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه خودتون دنیا بیاد این و نگاه هم نمیکنهالان عشق بچه داره
درسته دلمو بسوزونه و تو روم بیاره؟ الان من ن هنوز باردارم و نه...
آره دیگ دخترا بزرگه انقدم شوهر منو نمیخاد ک نگو داعم براش بهترین خوراکی و میوه ها رو میگیره شوهرم وضعش خوبه و برا من خسیسه و کم میزاره اونوقت برا تولد بچه داداشش ی گوشواره گرفت حتی ب منم نگفته بود تو تولد داد بش اونجا فهمیدم
حرفتون رو قبول دارم اما الان واقعا درسته اینجوری باهام حرف بزنه؟ باور کن حتی تو رومم نمیارم ک حسودی ...
متوجه هستم چی میگید...قطعا کارش درست نیست...ولی شما خودتون رو عصبی نشون ندید که فکر کنه خبری هس..اگر تذکری هم دادید دوستانه و با حالت طنز و شوخی مطرح کنید
حق داری من دارمحرص میخورم جات ولی۵ماه زود نیست؟واینکه هیچ چیز و هیچ کس بچه خود ادمنمیشه خودتون بچه ...
🥲چکار کنم از روز اول گفت باید زود بچه گیرت بیاد و بچه میخام من تنبلی دارم نزاشت حتی درست دوا درمون کنم