2777
2789

سلام خانوما من 5 ماهه عروسی کردم و اقدامم داریم ولی هنوز بی نتیجه بوده شوهرم ب شدت بچه دوس داره و بردار شوهرم ی دختر داره 5 سالشه شوهرم میمیره براش و داعم میاره خونمون و براش وسیله میگیره و هی قربون صدقش میره یادش داده بهش بگه عشقمو فلان دیروز صبح سر صبحونه شوهرم میگه ب نظرت اگ بچه دار شیم بچمون رو از دختر برادرم بیشتر دوس دارم؟ واقعا بهم برخورد! خسته شدم از بی توجهی و این رفتار ها بخدا هرروز این بچه بیخ دلمه و دارم براش نوکری میکنم و.... نگید حسود لطفا 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا حق داری

🥲میدونی چی بیشتر کفریم میکنه جلو همه هی بچه رو مث دور از جون سگ میلیسع و ماچش میکنه و هی میگ تو عشق منی و فلان و بهمان تو دنیای من تو زندگی منی تو چشا منی 

بعد بگه یعنی بچمم انقد دوسش دارم! 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

شوهرت خودش بچه دار بشه دیگه حتی اسم برادرزادشم یادش نمیمونه

حرفتون رو قبول دارم اما الان واقعا درسته اینجوری باهام حرف بزنه؟ باور کن حتی تو رومم نمیارم ک حسودی میکنم یا فلان خودمم بچه جاریمو دوسش دارم اما واقعا اذیت میشم 

🥲میدونی چی بیشتر کفریم میکنه جلو همه هی بچه رو مث دور از جون سگ میلیسع و ماچش میکنه و هی میگ تو عشق ...

عامو بچه پنج ساله دیگه گوگولی نیست هم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه خودتون دنیا بیاد این و نگاه هم نمیکنهالان عشق بچه داره

درسته دلمو بسوزونه و تو روم بیاره؟ الان من ن هنوز باردارم و نه... 

حق داری 

من دارم‌حرص میخورم جات 

ولی۵ماه زود نیست؟واینکه هیچ چیز و هیچ کس بچه خود ادم‌نمیشه خودتون بچه دار شین دیگ برادر زداه کمتر ب چشم‌میاد مخصوصا بچه تون دختر هم بشه

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

عامو بچه پنج ساله دیگه گوگولی نیست هم

آره دیگ دخترا بزرگه انقدم شوهر منو نمیخاد ک نگو داعم براش بهترین خوراکی و میوه ها رو میگیره شوهرم وضعش خوبه و برا من خسیسه و کم میزاره اونوقت برا تولد بچه داداشش ی گوشواره گرفت حتی ب منم نگفته بود تو تولد داد بش اونجا فهمیدم 

حرفتون رو قبول دارم اما الان واقعا درسته اینجوری باهام حرف بزنه؟ باور کن حتی تو رومم نمیارم ک حسودی ...

متوجه هستم چی میگید...قطعا کارش درست نیست...ولی شما خودتون رو عصبی نشون ندید که فکر کنه خبری هس..‌اگر تذکری هم دادید دوستانه و با حالت طنز و شوخی مطرح کنید

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

حق داری من دارم‌حرص میخورم جات ولی۵ماه زود نیست؟واینکه هیچ چیز و هیچ کس بچه خود ادم‌نمیشه خودتون بچه ...

🥲چکار کنم از روز اول گفت باید زود بچه گیرت بیاد و بچه میخام من تنبلی دارم نزاشت حتی درست دوا درمون کنم