2777
2789
عنوان

تاحالا به دوست صمیمیت حسودی کردی❔️راستشو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 44 پست
من یه دوست صمیمی داشتم که فامیلم بود از بچگی دیکه دوست بودیم و چندسال همکلاسی میگم داشتم چون الان هر ...

اگه دوست داشتی بگو بابت چی بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه حس درونیه یا کاری هم کردی کاراش خراب شه؟

نه اصلا چون خودم خانوادم نزاشتن به عشقم برسم و اون حس های خوب رو ازم گرفتن تاجایی ک تونستم تشویقش کردم ک بره با پسره خوش بگذرونه کادو براش بگیره همیشه دوست داشتم حال خوبشو ببینم حسودیم یه جور حسرت بود ک کاش منم میتونستم جای اون باشم نه اینکه چشم دیدن حال خوبشو نداشته باشم 

بخاطر خوشگلی، بابای پولدار، تعدد خواستگار،موفق بودن، اندام قشنگبه این دلایل😁

آها امیدوارم شما هم تو مسیر خودت موفق بشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خودم نه اصلا ولی اون فکر میکرد بهش حسادت میکنم یا دروغ میگم درحالی که همیشه روراست بودم 😂

یه نظرت چرا همچین فکر می‌کرد؟

اگه دوست داشتی بگو بابت چی بود

من تک فرزند بودم و خوب طبیعتا یه چیزهایی داشتم مثل اتاق مخصوص خودم اما خیلی خیلی تنها بودم

اون خواهر برادر داشت و یه چیزهایی که من داشتم نداشت اما هیچ وقتم تنها نبود ...

شاید تو هم تو مسیر خودت به خواسته‌هات برسی

نرسیدم تموم شذ خیلی تلاش کردم خودمو به آب و آتیش زدم ولی متاسفانه گیر یه خانواده حسودم افتادم ک چشم دیدن حال خوبمو نداشتن و نزاشتن به هر دری زدم نشد ک بشه و تموم شد ..

نمیشه بابا چجوری اخه

نمیدونم ولی من یه حس اطمینانی به مسیرم دارم حس میکنم قطعا به اون زندگی‌ای که تو ذهنم اون مسیر و اون هدف میرسم

نه اصلا چون خودم خانوادم نزاشتن به عشقم برسم و اون حس های خوب رو ازم گرفتن تاجایی ک تونستم تشویقش کر ...

امیدارم واسه شما هم تو مسیر خودت بهترینا اتفاق بیوفته

من تک فرزند بودم و خوب طبیعتا یه چیزهایی داشتم مثل اتاق مخصوص خودم اما خیلی خیلی تنها بودماون خواهر ...

اره جالبه این اتفاق تو موارد دیگه هم میوفته یکی خواسته‌هاش داشته‌های توعه و تو خواسته‌هات داشته‌های اون و هردو ناراضی

میدونی به نظرم چون صرفا اون نکات منفی که اذیتمون میکنه رو میبینیم و داشته‌های دیگران رو نکات مثبتشو میبینیم خیلی به نکات منفیش توجه نمی‌کنیم 

انگار برای اونا نیمه پر لیوان رو میبینیم برای خودمون نیمه خالی رو 

اگه دوست داشتی بگو چرا جای اون باشی مثلا تو چه موقعیتی

کلا مهره مار داشت 

همه دوستش داشتن 

چه دختر چه پسر 

یه جوری بود همه جذبش میشدن عاشقش میشدن اکسیر جذابیت بود 

خوشگل نبوداا حد وسط بود قدش هم کوتاه بود اما مهره مار داشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛