2777
2789
عنوان

شما بگین حق با منه یا مامانم

222 بازدید | 17 پست

۲۰ سالمه یک ساله عقد کردم 

دیروز اومدم خونه مادر شوهرم خاله ی شوهرم دعوت مون کرده بود رفتیم مهمونی امروز باز دایی شوهرم دعوت مون کرده واسه شام 

بعد مامانم زنگ زده به شوهرم گفته زهرا ( اسم مستعار خودم) رو بیار خواهرشو فردا کسی نیست ببره مدرسه 

من به جز خودم دوتا خواهر دارم یکی ۱۵ سالشه یکی ۱۰ سالشه اون خواهرم که ۱۵ سالشه صبح می‌ره مدرسه بابام هم که صبح سرکاره مامانم هم صبح میره سرکار خواهرم که ۱۰ سالشه شیفت ظهره. من همسن این بودم خودم میرفتم مدرسه میومدم مدرسه اش هم نزدیکه فقط باید از خیابون رد بشه هزار بار شده دانشگاه دیر رسیدم که فقط خواهرمو بردم مدرسه جوری که مامانم اینو لوس کرده تا کلاس ششم فکر کنم من باید ببرمش مدرسه و بیارمش

خوب شما عروسی کنی کی خواهرتو میبره میاره الان هپون کارو کنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااگه نززدیکهه مدرسسه خخودش بره دختر من از کلاس چهارم خودش میره میاد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگر فاصله خونه تا مدرسه زیاد هست

و بچه توانایی نداره که تنها بره و البته که از نظر من دختر ۱۰ ساله نمیتونه تنها بره

حق با مادرتونه

ولی اینکه وظیفه شما شده بحثش جداست

چرا گردن گرفتین از اول؟۰

اگر فاصله خونه تا مدرسه زیاد هستو بچه توانایی نداره که تنها بره و البته که از نظر من دختر ۱۰ ساله نم ...

من گردن نگرفتم دیواری از ما کوتاه تر پیدا نکردن فاصله هم زیاد نیست از خونه تا مدرسه پیاده شاید ده دقیقه راه باشه

مگه می خواستی تا فردا ظهر برنگردی خونه؟!

فردا قراره عصر بریم بازار واسه سرویس چوب بعدش از اونجا برمیگشتم خونه چه کاریه از اینجا برم خونه باز فردا بلند شم برم اونجا 

فردا قراره عصر بریم بازار واسه سرویس چوب بعدش از اونجا برمیگشتم خونه چه کاریه از اینجا برم خونه باز ...

شب بیا خونه خودتون. فردا عصر شوهرت میاد دنبالت‌‌. زیاد دم دست نباش‌ احترامت از بین میره.