2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه به منم یاد میدی🥹💞

آهنگ موردنظر را انتخاب کنید

من خودم این کارو انجام دادم 

یک موسیقی را در چت باز کنید و شروع به پخش آن کنید.

۳. افزودن به پروفایل

در پخش‌کننده روی گزینه Add to Profile بزنید یا از منوی Save to > Profile استفاده کنید.

۴. نمایش در پروفایل

حالا آهنگ زیر عکس پروفایل شما نمایش داده می‌شود و مخاطبانتان می‌توانند آن را گوش دهند.

۵. ساخت و مدیریت پلی‌لیست

هر بار آهنگ جدیدی اضافه کنید، به‌طور خودکار به پلی‌لیست پروفایلتان افزوده می‌شود. همچنین می‌توانید از بخش ویرایش پروفایل آهنگ‌ها را حذف یا جابه‌جا کنید و چنانچه در این بخش امکان حذف نبود، از موزیک پلیر تلگرام در چتی که قطعه وجود دارد، آهنگ موجود در پروفایل را پلی کنید و در قسمت پایین پلیر، گزینه حذف/ریمو از پروفایل را انتخاب نمایید

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

به آهنگی از تو تلگرام پیدا می‌کنی وقتی میزنی روش پلی میشه تو همونجا یه گزینه پایین میاد اد تو پروفایل فک کنم 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

تو سیو مسیج تلگرامت یه آهنگ رو اونجا بفرست اونی که میخوای رو بعد پلیش کن و میاد بالا صفحه تاگرامت اون آهنگه بعد روش کلیک کن پایینش نوشته که ادد تو مای پروفایل بزنی روی اون به پروفایلت اضافه میشه اگه بخوای پاکش کنی دوباره همین مراحل رو میری فقط جای اد نوشته ریمو 

به آهنگی از تو تلگرام پیدا می‌کنی وقتی میزنی روش پلی میشه تو همونجا یه گزینه پایین میاد اد تو پروفای ...

فقط یه سوال کسایی که گوش بدن معلوم میشه کیا گوش دادن