2777
2789
عنوان

این چه شغلیه واقعا 😔 رفت که رفت

483 بازدید | 49 پست

قبلا هم راجبش تاپیک زدم ..

ماجرا از این قراره چندماه پیش پسرخالم تهرانن به وسیله ی یکی از دوستاش رفت مشهد برای کار ،بهش گفت شرکت هواپیماییه😒

بعد رفتن چندروز زنگ نزد.....بعدش گفت پول میخوان نزدیک ۲۰۰ میلیون خانوادش ریختن براش 😔از شغلش هیچی نمیگه و فقط میگه دارم تلاش میکنم😟 تو یه اتاق زندگی میکنن پشت کامپیوتر...ده بیست نفری میشن ..چندوقت پیش هم پسر عمه ی خودشو برد تو اون کار 🙃 و از اون هم نزدیک ۳۰۰ میلیون گرفتن ..جالبش اینه پسرعمش هم راضیه و هیچی از شغلش نمیگه ...زنگ و تماس داره و خوشحاله ...وقتی میگیم میایم ببینیمت میگه محل کارم که نمیتونید بیاید فقط یه ساعت میام حرم و میبینمتون🙁

داشتید از این ماجرا؟؟؟؟چیه این کوفتی ؟

من فک میکنم ترید یادمیگیرن

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت هرمی نیست؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یا تریده یا غیرقانونی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خوب خانوادشون پیگیر نشدن؟حقوقشون چنده؟بنظرم اگر موضوع واقعی بود خانواده ها حتما پیگیری میکردنن ریلکس ...

خب میگه خوبیم و هرروز زنگ میزنن

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

گلد کوئیست هس شرکتهای هرمی 

ی جوریی توی چند روز مخشون شستشو میدن ک خودشونم باور میکنن

بعد هدفشون عضوگیری هس و ب اینا امید الکی میفروشن 

و ب واسطه همون ینفر نگاه میکنن کی پول دم دست داره از اقوامتون میبرن یعنی اخر سر با جیب خالی برمیگردن