2777
2789
عنوان

این چه شغلیه واقعا 😔 رفت که رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینها شرکت هرمی هستن و چندوقت دیگه هم میگن دوباره پول بدید و زیرمجموعه بگیریدو....تهشم باضرر برمیگرد ...

نمیشه شکایت کرد 

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

بعد همیشهمیگن کاری ک ما میکنیم باهم تیم هستیم و عزیزترین کسامون نباید بفهمن بعد الکی براشون رویا میبافن ک ما ب فلان سران کشور وصلیم بعد ی سال خونه ت میخری بهترین ماشین میخری کلا با شستشو افکارت رویا میفروشن و همون نفر اولاز فامیلتون ک رفته کلی ادم با خودش بدبخت میکنه

البته این خیلی قدیمی هس من موندم اینا دیگه چقد ساده بودن رفتن توی همچین شرکتایی

بعدم اونجا با بدبختی زندگی میکنم ی خونه اشتراکی با کلی نفر

بعد ی ماه خوراکشون میشه تخم مرغ نون

بعد ب ازای هر دوست و فامیلی ک بیارن جز تیم ی درصد از پول بهش میدن البته ناچیز دذ حد پول غذا

بعد اصل ل اون چند نفر اصلی میخورن اینام دست ازپا درازتر نه راه پس دارن ن پیش

بعد همیشهمیگن کاری ک ما میکنیم باهم تیم هستیم و عزیزترین کسامون نباید بفهمن بعد الکی براشون رویا میب ...

خودتون تجربه داشتید؟الان بهشون چی بگیم که بفهمن اشتباه کردن؟

بعد همیشهمیگن کاری ک ما میکنیم باهم تیم هستیم و عزیزترین کسامون نباید بفهمن بعد الکی براشون رویا میب ...

این پسرخاله اولش رفته بود راضی نبوده و میگفته برمیگردم ولی معلوم نیس چی میشه و میمونه یهو

بعد چندسال میذارن اینا برگردن خونشون؟اصلا اجازه میدن 

ولی واسه اینا رویا میبافن مثلا جلو کامپیوتر اسناد الکی بهشون نسون میدن ک نگاه این ماشین تو هس این خونه اینده تو بعد اسناد جعلی میگن این ادمای سران اصل کاری هستن خلاصه این شرکتا از سال 85اینا بودن و هستن هر کدوم ب ترفندی 

پس مواظب باش بیشتر از اقوامت بدبخت نشن و پولشون نره

این دوتام رفتن اخر سر خودشونم بعد یکسال میفهمن همه ش الکی بوده ولی خب وقتی میبینن از خونوادش این پول گرفتن روشون نمیشه برگردن خونه تا بعد ی مدت طولانی

بعد هیچ کاریم نداذشون فقط ازشون پول میکنن و میبینن کدوم از فامیل توانایی این پول داره براش رویا میبافن و میبرن توی شرکت

خودتون تجربه داشتید؟الان بهشون چی بگیم که بفهمن اشتباه کردن؟

نه مگه من دیووونم و ساده لوح بخام برم همچین شرکتایی ولی سده ی بار بهم پیشنهاد شده سال 88ک من نرفتم ولی خیلی از دوست و آشناگرفتار شدن

ی جوری براشون رویا بافتن ک نیومدن و چند نفر بدبخت با خودشون بدبخت کردن طرف زمینش فروخته ب امید رفته بعد دیده همه ش الکیه و بعد چند سال دست از پادرازتر برگشتن

ولی واسه اینا رویا میبافن مثلا جلو کامپیوتر اسناد الکی بهشون نسون میدن ک نگاه این ماشین تو هس این خو ...

معتاد که نمیکنن؟

نه مگه من دیووونم و ساده لوح بخام برم همچین شرکتایی ولی سده ی بار بهم پیشنهاد شده سال 88ک من نرفتم و ...

یعنی هیچ وقت هیچکس به سود نرسیده تو این شرکتا؟

بعد چندسال میذارن اینا برگردن خونشون؟اصلا اجازه میدن

چرا اجازه میدن حتی میگن پول بیشتر بدین ولی هیچوقت از کار و محل کارشون نمیگن و اجازه نمیدن کسی بره محل کارشون

اولش انقد تورو شستشو مغزی میدن بعد ک خیالشون راحت شد وپول ازت گرفتن دیگه میبرنت هم خونه اشتراکی همونجا زندگی کنیولی در کل زندگب فلاکت باری دارن

ولی خونوادشون ک رفتن دیدنشون توی حرم بعد اروم بپان و مکان زندگیش بفهمن و مامور خبر بکنن و جریان بگن ک حداقل الکی تونجا عمرش هدر نره