2777
2789
عنوان

وسواس فکری مذهبی دارم میشه بیاید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 47 پست

تو هیچ گناهی مرتکب نمیشی 

چون این افکار ناخواسته وارد ذهنت میشن و وسوسه شیطانن

فقط بهشون بی توجه باش

خیلی سخته ولی تلاش کن

کم کم از بین میرن

اگه سر نماز تو ذهنت اومد به هیچ وجه نمازت رو دوباره نخون چون همون نمازت کاملا درسته و اگه دوباره نماز بخونی در واقع به این افکار توجه کردی و کم نمیشن

یکی از آشناهام همین مشکل رو داشت

از یه نفر که به احکام مسلط بود و درسش رو خونده بود پرسیده اینا رو

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

سلام عزیزممن الان همین مشکل شمارو دارم💔دیگه روانم نمیکشههمش ی طرف اون عذاب وجدان بعدش ی طرفاز رو اه ...

من خودم خیلی دارم عذاب می کشم از خودم بدم میاد دیگه نمی تونم تحمل کنم افسردگی هم گرفتم حوصله هیچ ندارم از درس مشق زندگی افتادم کل وقتم به اینا میگذره اصلا بعضی موقع ها انگار شیطان داره تو ذهنم زندگی میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هیچ گناهی مرتکب نمیشی چون این افکار ناخواسته وارد ذهنت میشن و وسوسه شیطاننفقط بهشون بی توجه باشخی ...

درست حسابی نمی تونم نماز بخونم دیگه رو هیچی نمی تونم تمرکز کنم اصلا دیگه خودمو نمی شناسم نمی دونم خسته شدم