2777
2789
عنوان

وسواس فکری مذهبی دارم میشه بیاید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 47 پست

قرآن و زیارت عاشورا زیاد بخون 

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

الان ۱۸ سالمه از کار و زندگی و درس و مشق منو انداخته دیگه واقعا بریدم باید برم پیش روانشناس واقعا هر ...

عزیز دلم زندگیتو بکن با شادی اصلا فکر این چیزا رو نکن و حتما به روانشناس مراجعه کن که خیلی خوبه ولی خودتو لطفا ازار نده خدا از تک تک احساسات ما خبر داره و تمام جزئیات زندگی مارو می‌دونه و لحظه به لحظه کنارمونه و عاشقمونه و چیزی هم که فکر مارو مشغول کرده خبر داره و قدرتمند ترین و مهربانترینه این هم یه بیماریه مثل همه بیماریها ادمی که مریض شده رو که سرزنش نمی کنن درمان میکنن حالا حیف نیست خود ارزشمندتو اینجوری اذیت کنی کسی که خدا نمی خواد خار تو پاش بره؟توکلتو به خدا کن و مطمئن باش او بی نهایت تو رو دوست داره و به سمت خوب شدن و عالی شدن هدایتت میکنه مهم اینه که متوجه شدی و دنبال درمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت من اگه به دزدی فکر کنم نقشه بکشم حتی تمام جزئیات رو بررسی کنم ....یا حتی اگه به قتل فکر کنم و حتی از فکر اینکه یه نفر رو بکشم حس خوب بگیرم  تا زمانی که فعل مجرمانه ای انجام ندادم ایا دزد و قاتل محسوب میشم ؟جواب قطعا خیر 

برای شما هم وقتی افکاری که به ذهنت میاد مادامی که در جمع به کلامت جاری نشده مادامی که اون افکار رو نشر ندادی یعنی به صورت کاملا اگاهانه انتخاب کردی و این قضیه دیانت تو رو می رسونه مثل اینکه ماه رمضون هزاربار وسوسه میشیم که حالم خوب نیست و برم روزه ام رو بخورم میگن  تا زمانی که نخوردی فرشته ها دارن برات ثواب می نویسند 

ما خدایی داریم که توی همه سوره ها خودشو بخشنده مهربان معرفی کرده بجز سوره توبه که منتظر هست ما اونو به بخشندگی و مهربانی یاد کنیم 

عزیز دلم زندگیتو بکن با شادی اصلا فکر این چیزا رو نکن و حتما به روانشناس مراجعه کن که خیلی خوبه ولی ...

خیلی ممنون بابت صحبتهای دلگرم کننده اون کاش میشد یکی مثل شما همینجوری ساعت ها باهام حرف بزنه 🥲

عزیز دلم زندگیتو بکن با شادی اصلا فکر این چیزا رو نکن و حتما به روانشناس مراجعه کن که خیلی خوبه ولی ...

ولی از طرفی ام وقتی می‌خوام بی اعتنایی کنم اون احساس گناه با عذاب وجدانه یادم میندازه 

ولی از طرفی ام وقتی می‌خوام بی اعتنایی کنم اون احساس گناه با عذاب وجدانه یادم میندازه

اگه دست خودمون بود اره گناه میشد اما دست ما نیست پس چرا عذاب وجدان بدیم به خودمون الکی فقط حس بد بگیریم بجاش بهتره تلاش کنیم درمان کنیم خودمونو  

سخت نگیر بابا

وا چطور سخت نگیره.روان آدم نابود میشه.....اسی غصه نخور منم چند سال پیش همبن بودم.تازه چه چیزایی شرکی که نمیگفتم.خدا منو ببخشه....تا توسل به خدا و اهل بیت و پناه بردن به قرآن آروم میشدم.ابن ذکر رو زیاد بگو....فَستَعِذ باللهِ مِنَ الشیطان العین الرجیم

حتی علمای دین هم میگن این افکار از ناحیه شیطان هست و افکار خود ما نیست ازین فکرا با پرت کردن حواستون گذر کنید . یاهرموقع این فکرها میاد تو سرتون شروع کنید چندتا صلوات بفرستید اینطوری وقتی شیطان میخواد ضربه بزنه شما یه ضربه قویتر زدی یواش یواش کلا حذف میشه وقتی ببینه ازین ناحیه نمیتونه حمله کنه . منم اینطوری بودم دخترمم یه مدت اینطوری بود بابتش گریه میکرد با همین راهکار خدا رو شکر درست شد.

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏

کلا عقیق یمنی برای دست راستتون بگیرید حواستون باشه به ناحیه تناسلی نخوره اون عقیق ، مثل دستشویی رفتن. چون عقیق احترام بالایی داره و سنگ حدید صینی هفت جلاله داشته باشید برای مواقعی که متوجه افکار وسواسی و حمله میشید دست چپتون ببندید با این یکی دیگه اصل دستشویی نباید برید و همیشه هم نباید ببندید . اینها سنگ هایی هست که دین اسلام سفارش کرده به ما.

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏

وسواس ریشه ی زیستی داره ساختار مغز خیلی دخیله برای همین هی میره و برمیگرده به شکل های مختلف . گاه به شکل وسواس فکری گاه عملی گاه مذهبی گاه شست و شو. اینکه میگن ذکر بگو میشه وسواس عملی. ایشون از این به بعد نه تنها وسواس فکری دارن وسواس عملی هم بهش اضافه میشه یعنی اونقدر ذکر میگه بعد یه مدت میبینه هی داره ذکر میگه و افکار پشتش دیگه کاملا سرکوب شدن اما وقتی هم که ذکر نمیگه دلشوره و اضطراب میگیره اما شاید دیگه ندونه چرا. درسته ذکره ظاهر عمل خوبه ولی باطن عمل رفتار وسواسی هست و هیچ فرقی با دست شستن افراطی نداره . 

وسواس ریشه ی زیستی داره ساختار مغز خیلی دخیله برای همین هی میره و برمیگرده به شکل های مختلف . گاه به ...

اوه بی اینش دقت نکرده بودم ممنون ❤️ در اصل وسواس مذهبی شکل خودشو عوض میکنه در این صورت میشه هم فکری هم عملی . ولی اصلا کاش عملی بود دلم نمی سوخت کاش همون شست و شو بود انقد زجر نمی کشیدم