2777
2789
عنوان

وسواس فکری مذهبی دارم میشه بیاید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 47 پست
یعنی اونقدر بد 😐وایییییی عب نداره منم کوچیک بودم این فکرها میومدن

منم کوچیک بودم اومدن و رفتن اصلا همینطور یهویی دو هفته ام فکر نمی کنم بیشتر طول کشیده باشه ولی الان اصلا حالم وحشتناکه 

منم کوچیک بودم اومدن و رفتن اصلا همینطور یهویی دو هفته ام فکر نمی کنم بیشتر طول کشیده باشه ولی الان ...

عیب ندارع بد به دلت راه نده سعی کن اگه این فکرها اذیتت می‌کنه فیلمی چیزی ببین 

I always come back 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا در مورد این موضوع اینجا راهنمایی میخوای؟اینجا اصلا مناسب نیست الان خودتو شیطان میکنن منم این مشکلو دارم دقیقا همینو باید بذاری افکارت بیان رد شن به هیچ عنوان نباید خودتو سرزنش کنی چون خود سرزنش باعث میشه حس ارزشمندیت از بین بره خدا اینقدر مهربونه دقیقا میدونه مشکلت چیه و اگه بخوای درمان شی راه های درمانو برات باز می کنه دیگه چرا خود زنی می کنی این کاره تو بدتره به خدا توکل کن خدا از دلت خبر داره که تو نسبت به خودش و اهلبیت محبت داری و این بیماریه در ضمن مراقبه انجام بده مدیتیشن کن و به روانشناس مراجعه کن 

سردی مغز هم ی دلیل دیگش هستاز بس سردی میخور یمبرنج، مرغ، ماست،...

آره من تو بارداری و بعد زایمان شدت گرفت ولی ذکر لا اله الا الله خیلی تاثیر داشت تو کم شدنش و همچنین بی اعتنایی 

خوردن گرمیجات و چیزای مقوی هم تاثیر گذاره 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

سلام

(صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین»)

اینو روزی صد و ده بار بحون و مطمین باش مشکلت حل میشه. اصلا با شک نخون

اگر بیشتر روز رو وضو داشته باشی که ملا محشرتر هم میشه

الحمد لله کما هو اهله
شما الان خوب شدی ؟

خیلی کمتر شده موقع هایی که روانم بهم ریختس یا استرس دارم میفهمم شدتش بیشتر میشه ولی سعی می کنم ارامشمو حفظ کنم و ارادتمو به اهلبیت جور دیگه ای نشون بدم اولا بهشون میگفتم که میدونید که این فکرا برای من نیست من جونم فدای شماست الان نوشتن نامه به خدا کمکم می‌کنه و حس خوبی میگیرم و خیلی کم شده این حالت ،اصلا نباید خودتو سرزنش کنی یا خودخوری کنی هرچی بیشتر زوم کنی بدتر میشی خودتو مشغول کاری کن یعنی هدف بذار و سخت مشغول انجام اون شو و این افکار که اومدن بی اعتنا بذار از صفحه ذهنت رد بشن خودشون میرن و اروم اروم محو میشن ولی خوراکشون که تقویتشون میکنه و بیشتر میشن  توجه توئه

خیلی کمتر شده موقع هایی که روانم بهم ریختس یا استرس دارم میفهمم شدتش بیشتر میشه ولی سعی می کنم ارامش ...

الان ۱۸ سالمه از کار و زندگی و درس و مشق منو انداخته دیگه واقعا بریدم باید برم پیش روانشناس واقعا هر چی زودتر