2777
2789
عنوان

یه موضوع خیلی مهم(نینی یار)

212 بازدید | 37 پست

یه مدته تاپیک عکس زیاد میبینیم متاسفانه خیلیاشون فیکن و عکسای کسای دیگه رو تو فضای مجازی پخش میکنن.لطفا با این نوع افراد برخورد کنین شاید اون بنده خدایی که عکسش پخش میشه روحشم خبر دار نشه کلا این عکس گذاشته همیشه تو سایت حاشیه بوده بنظرم کلا این دسترسی رو از کاربرا بگیرین یا با این نوع افراد برخورد قانونی کنین

@niniyar‍ 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوبیام

واقعا وحشتناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

اولین و بزرگترین اشنباه نی نی سایت اینه که وفتی وارد میشیم کد ملی بخواد چک‌کنن مرد باشه اصلا ثبت نامشون نکنع

خیلی اشتباه بزرگیه من که حرفم به جایی نمیرسه ولی واسه شلوغ شدنش اینکارو کردین به چه قیمتی؟

@niniyar‍ 

یکی از چیزای پربازدید سایت که استقبال میشه همینه

این و حس ششم رو از سایت بگیرن چیزی نمیمونه.معلومه که جلوشو نمیگیرن

به ضرس قاطع میگم که حکایت بعضیا همون حکایت کسی هست که چوب کردند تو آستینش و میگه:دیدی چوبُ گیر انداختم😂😂😂😂😂

ترس جدیدم :

از ترس باید بگذره تبدیل بشه به وحشت با این وجود این نوع ادما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولین و بزرگترین اشنباه نی نی سایت اینه که وفتی وارد میشیم کد ملی بخواد چک‌کنن مرد باشه اصلا ثبت نام ...

من صحبت کرد این سایت هم مرد هم زن 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

اولین و بزرگترین اشنباه نی نی سایت اینه که وفتی وارد میشیم کد ملی بخواد چک‌کنن مرد باشه اصلا ثبت نام ...

چه بگم والا این سایت خیلی باگ داره متاسفانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40