یه مدته تاپیک عکس زیاد میبینیم متاسفانه خیلیاشون فیکن و عکسای کسای دیگه رو تو فضای مجازی پخش میکنن.لطفا با این نوع افراد برخورد کنین شاید اون بنده خدایی که عکسش پخش میشه روحشم خبر دار نشه کلا این عکس گذاشته همیشه تو سایت حاشیه بوده بنظرم کلا این دسترسی رو از کاربرا بگیرین یا با این نوع افراد برخورد قانونی کنین
ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم
ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم
از ترس باید بگذره تبدیل بشه به وحشت با این وجود این نوع ادما
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین و بزرگترین اشنباه نی نی سایت اینه که وفتی وارد میشیم کد ملی بخواد چککنن مرد باشه اصلا ثبت نام ...
چه بگم والا این سایت خیلی باگ داره متاسفانه
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40