2777
2789

من یه ماه مشاور داشتم راضی نبودم خوب تحلیل نمیکرد

خودمم گزارش فیک میدادم یه روز بش میگفتم بی انگیزه م همش میگفت چرا اصلا درکم نمیکرد

دوباره مشاور جدید گرفتم ۶۹۰ ماهیانه واسش ریختم تقریبا ۱ ساعت تلفنی حرف زدیم گف هرشب گزارش کار راس تایم بفرست دیشب ۷ دقیقه دیرترفرستادم جوابمو نداده الان واسه یه هفته برنامه داده

هرشب تحلیل میکنه واسم ولی روز اول زنگ زدم  گفت تکنیک های مطالعاتی و...هم بهت میگم چن تا اسم عجیب غریبم اورد ولی راجع به هیچکدوم حرف نزده باهام هنوز به اینم دوروز گزارش فیک دادم

دیگ خودم میخوام بخونم آدمی نیسم بامشاوراذتباط بگیرم

الان بش بگم از کنکور دادن پشیمونم ؟چطوری پولمو پس بگیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گزارش فیک میدی؟

چون با مشاورش راحت نبود بتونه بگه نتونستم بخونم ترس از سرزنش

منم با مشاور اولی همینجور فیک میدادم بعد دوماه کنسل کردم یکی دیگ گرفتم از اولم گفتم اگ یوقت نخوندم دعوام نکن فقط نصیحت کن😂

چرا گزارش فیک میدی؟

چون نرسیدم بخونم یعنی یه روز حالم خوب نیود برناممو کامل اجرا نکردم گفتم روزای اوله سریع نگم نرسیدم خودم یه طوری جبران کنم ولی به جای اینکه روزبعد جبران کنم از درسای اون روزم عقب افتادم و...

گزارش فیک نده خب. معلومه این‌جوریبه دردت نمی‌خوره. 

اون هم لزومی نداره پولت رو پس بده. بگو پشیمون شدی، اگه پس داد که دمش گرم،اگر نه هم پولت سوخت شده.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

چون نرسیدم بخونم یعنی یه روز حالم خوب نیود برناممو کامل اجرا نکردم گفتم روزای اوله سریع نگم نرسیدم خ ...

بنظر من راستشو بگید بهتره شاید سرزنش اون باعث شد بهتر ادامه بدید.واینکه مشاور باید مشکل یابی کنه دیگه بگه مشکل چیه

اونم میگه اگه میتونی بگیر😂🤦🏻‍♀️حضوری هم نیست نمیتونم کاری کنممجازیه مشاورم

مال منم‌مجازی بود گفتم یکم کم کن بقیشو بده توروخدا 

لازم دارم 

با آبغوره گفتم 🤦‍♀️😂