2777
2789
عنوان

اشتباه کردم دوباره مشاورگرفتم پولو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نرسیدم بخونم یعنی یه روز حالم خوب نیود برناممو کامل اجرا نکردم گفتم روزای اوله سریع نگم نرسیدم خ ...

بآید بهش بگی 

ی مشاوری بگیر ک بتونی بهش راست بگی وگرن بدردت نمیخوره

چون با مشاورش راحت نبود بتونه بگه نتونستم بخونم ترس از سرزنشمنم با مشاور اولی همینجور فیک میدادم بعد ...

دقیقا مشاور اولم سرزنش میکرد

اصلا حس بدی داشتم به خاطر همین اینو هم دروغ گفتم بش

گزارش فیک نده خب. معلومه این‌جوریبه دردت نمی‌خوره. اون هم لزومی نداره پولت رو پس بده. بگو پشیمون شدی ...

اره فایده ای نداره گزارش فیک میدم

آخه پول واسه یه ماهه اما فقط یه هفته واسم برنامه ریزی کرده حداقل نصفو باید بده

خداکنه بده

رومم نمیشه بگم

ببین برو مشاور واقعی بگیر نه دانشجوی پزشکی و پیراپزشکی 

اونایی که پزشکی و پرستاری و... اوردن خودشون ذاتا یا تمرکزشون خوب بوده و میتونستن پیوسته بخونن یا هم نسبتا قدرت یادگیری خوبی داشتن .

اونا فقط میتونن راهی که خودشون رفتنو به شما بگن نمیتونن طبق شخصیت شما برنامه بریزن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اره فایده ای نداره گزارش فیک میدمآخه پول واسه یه ماهه اما فقط یه هفته واسم برنامه ریزی کرده حداقل نص ...

عزیزم شما مثلا اگه کلاس زبان یا باشگاه هم ثبت‌نام کنی، اگه استفاده نکنی پول رو پس نمی‌دن بهت. طبق قاعده‌ش، مجبور نیست بده. 

من خودم مشاورم، من باشم می‌دم. ولی خب وظیفه نیست.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

پزشکی

خیلی کارت سخت میشه

با سه ساعت خوندن شروع کن هفته ای یک ساعت اضافه کن

رو 10 ساعت فیکسش کن

زیست فرهمند- ریاضی اریان حیدری - شیمی فراهانی

این استادا عالین

روزانه تست تو برنامت باشه حتمااااا

زیست و شیمی هر روز بخون ریاضی و فیزیک یه روز درمیون (یه روز ریاضی یه روز فیزیک)

این روانشناسی میخونه اولین مشاورمم روانشناسی خونده بوذ

میخونه که نشد حرف 

مشاور باشه سابقه بالای ۵ سال داشته باشه حداقل

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان