2777
2789
عنوان

کنکور

252 بازدید | 24 پست

سلام من امسال کنکور دادم برای اولین بار یعنی دوازدهمی بودم رتبم در حد پزشکی تعهدی هست انتخاب رشته کردم احتمالا پزشکی تعهدی قبول میشم اما همش بهم میگن اشتباه کردی میخواستی پشت کنکور بمونی به نظرتون یکی پزشکی تعهدی قبول بشه خیلی بده؟ من شرایط کاریش رو سوال کردم و دیدم تقریبا خوبه و من مشکلی باهاش ندارم اما حرف مردم بدجور اذیتم میکنه همه فکر میکنن کسی تعهدی قبول میشه درس نخونده و خنگ هست  اما واقعا من درس خوندم و خنگ هم نیستم امکاناتم در همین حد بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی نبود بگی تعهدی قبول شدی

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

من آرزوم همون تعهدی بود... 

ک ای کاش قبول میشدم 

اصلا توجه نکن بیخیالشون

نیازی نیست به همه بگی تعهدی میخونی 

تازه با این وضعیت اشباع شدن و... تعهدی درسته که سخته شرایطش ولی به هرحال شغل داری و ی حقوقی میگیری بعد گرفتن مدرکت و تموم شدن درست 

بهتره آزاده که آدم با هریه هاش سکته میکنه

رتبه ات چند شده میتونم بپرسم؟ 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

تعهدی هیچ فرقی با کارگری نداره واقعا چرا اینکارو کردی

اینجوری نیست من از خیلی پزشک های تعهدی سوال کردم خودشون خیلی راضی بودن حتی یک مشاور برای انتخاب رشته هم بهم گفت پزشکی، پزشکی هست فرقی نمیکنه 

به هیچکس گوش نکن اونا پزشکی تعهدی مگه قبول شدن؟اصلا گوش نکناااا پشت نمون پشت کنکور موندن خیلی مصیبت ...

نه بابا همشون پرستاری و پیرا ها قبول شدن که مطمئنم رتبه هاشون از من خیلی بدتر بوده خودمم میدونم از بس که حسود هستن دارن این حرف هارو به من میزنن