سلام من امسال کنکور دادم برای اولین بار یعنی دوازدهمی بودم رتبم در حد پزشکی تعهدی هست انتخاب رشته کردم احتمالا پزشکی تعهدی قبول میشم اما همش بهم میگن اشتباه کردی میخواستی پشت کنکور بمونی به نظرتون یکی پزشکی تعهدی قبول بشه خیلی بده؟ من شرایط کاریش رو سوال کردم و دیدم تقریبا خوبه و من مشکلی باهاش ندارم اما حرف مردم بدجور اذیتم میکنه همه فکر میکنن کسی تعهدی قبول میشه درس نخونده و خنگ هست اما واقعا من درس خوندم و خنگ هم نیستم امکاناتم در همین حد بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام نه بنظرم اگه دوست داری پزشک باشی خیلی هم خوبه. دختر خوب چرا به بقیه میگی تعهدی هستی؟. تعهدی بعضی استانا خوبه بعضیا بدتره
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘