2777
2789

ریس بانک هست خانومه 

هم شورا شهر هم استاد دانشگاه 

شوهرشم استاد دانشگاهه 

من ٢١ سالمه 

چی بدم بجاش 

یه شیشه مربای هویج 

یا یه بسته نبات 

یا شکلات 

یا کرم مرطوب کننده با یه بسته دستمال مرطوب 

یا چیز بهتر میدونین پیشنهاد بدین

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من بودم باقلوایی چیزی میدادم 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم مرطوب کننده و دستمال مرطوب؟؟! چرا ب این نتیجه رسیدی اسی؟! 

پک شکلاتی خوبه از این باکلاساش بگیر 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

من بودم باقلوایی چیزی میدادم

گرونه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

آره یه بسته شکلات یا نبات خوبه. چه جوری 3 تا شغل همزمان داره! این خلاف قوانین اداریه که! عجب

نه دستمال مرطوب و کرم ضایع میشه. خوراکی خوبه بدی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
گرونه؟

فک کنم ۲۰۰ ۳۰۰هست الان کوچیک بزرگ داره 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

کرم مرطوب کننده و دستمال مرطوب؟؟! چرا ب این نتیجه رسیدی اسی؟! پک شکلاتی خوبه از این باکلاساش بگیر

کرم مرطوب کننده ایی گفتم ٤٠٠ خورده پولش

آره یه بسته شکلات یا نبات خوبه. چه جوری 3 تا شغل همزمان داره! این خلاف قوانین اداریه که!نه دستمال مر ...

دیگ گرفته دستش 

شورا بودنش پارسال تموم شد

کرم مرطوب کننده ایی گفتم ٤٠٠ خورده پولش

بنظرم برای هدیه چیز مناسبی نیست حتی گرونترین مارک 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

پسرش داره میفرسته ترکیه برای تحصیل دیروز یه گوشی ١٩٨ میلیونی براش خریدن