2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموم ۲۸سالگی داروسازی قبول شد الان داروخانه داره و معاونت غذا دارو کارمیکنه 

۳۶سالشه

کلییی درآمدشه و با یه خانم خوب ازدواج کرد

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
چطور؟

مورد داشتم تو اطرافیانم طرف ۴۵ سالگی دندون پزکی قبول شده خیلی خوشبخت و خوشحاله

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
من نزدیک ۳۰ اماحساس میکنم خیلی دیره

دانشجوی پزشکی توی کلاس هست که اقاست و43 سالشه استخدام رسمی شرکتنفت بوده و مهندس.. انصراف داده و اومده کنکور داده الان ترم پنج پزشکی هست.. واقعا دیر نیست اونقدرا

دانشجوی پزشکی توی کلاس هست که اقاست و43 سالشه استخدام رسمی شرکتنفت بوده و مهندس.. انصراف داده و اومد ...

این دیگه مخش تعطیل بوده. استخدام شرکت نفت ماهی 150 به بالا حقوق داره. اومده عمومی بگیره بهش 40 تومن حقوق بدن؟ 

این دیگه مخش تعطیل بوده. استخدام شرکت نفت ماهی 150 به بالا حقوق داره. اومده عمومی بگیره بهش 40 تومن ...

وضع مالیش خوبه و مدتی که استخدام بوده به اندازه کافی جمع کرده ولی خب علاقه داشت دیگه میخواست تو دلش نمونه