2777
2789

من قدم کوتاهه و به کوچولو بودن معروفم و من خودم اینو دوست ندارم

اون با حالت شوخی بهم گفت کوتوله (با یه نگاه حرص درار) منم بهش گفتم چاقال یعنی نمیدونید چقدر بهش برخورد حتی دوست مشترکمون خودشو انداخت وسط که چرا همچین حرفی بهش زدی انگار نه انگار که اون قد منو مسخره کرده

کلا دوستم یه حالتی داره که اگه پیشش راحت باشی اخر یا تورو ضایع میکنه تا یجور نگاهت میکنه که از راحت بودن باهاش پشیمون میشی چون تخریبت میکنه اما از اونور همش بهم میگه تو مرموزی و از اون خواهر شوهرای سلیطه میشی در صورتی که خودش شاید در ظاهر خیلی برونگرا و مشتی بنظر بیاد اما کسیه که برا خوشگذرونی و وقت گذرون با ادمه کسی که باهاش دوست باشه اینو متوجه میشه

بعد مثلا بخاطر اینکه بقیه بهش بگن وای چقد فلانی شاخه بیخودی به من میگه پیکمی با اینکه هیچ کار نکردم یا الکی با بقیه میفته دعوا میفته به جون اشناهام بعد میگه طرف منو بگیر

بنظرتون حق با من بود؟

نه تقصیر توعه که به همچین احمقی میگی دوست 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه چیزا رو کاری ندارم اما معنی اینی که گفتی ربطی به چاقی نداره

فحش ناجوریه 😐😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نه تقصیر توعه که به همچین احمقی میگی دوست

واقعا تا اینو دارم نیازی به دشمن ندارم

خودش برا پیکمی بازی به من بدبخت میگه پیکمی تو اخر خواهرشوهر سلیطه میشی (به شوخی نمیگه ها)

خوب کردی مث دوس عقده ای من که همش دنبال ایراد گرفتن از منه عنترو،برن گمشن منکه از همه جا هایدش کردم ...

من از این حرصم میگیره بهم میگه تو پیکمی ای درصورتی که هیچوقتتتت پیکمی بازی در نیاوردم

یا چون تو تلگرام میچرخیدم غیر مستقیم بهم میگفت تو هرزه ای و دوست مشترکمونم همراهیش میکرد

والا من شنیدم به چاقا میگن

نه اصلا اون نیستتتت، فحش به شدت ناجوریه

بگم بن میشم😭😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من از این حرصم میگیره بهم میگه تو پیکمی ای درصورتی که هیچوقتتتت پیکمی بازی در نیاوردمیا چون تو تلگرا ...

چرا باید به اونایی عزت نفست رو هدف گرفتن میگی دوست،دوست منم همینجوریه ادای دوستارو درمیاره با خنده خیلی غیر مستقیم عصبی ام میکنه بنظرم عقده ای هستن و میخوان سر بقیه خالی کنن یا از بقیه سوختن مارو برای تلافی گیر اوردن ،منکه تو مجازی دیگه حذفش کردم