انشالله سال آینده خبر قبولیمو اول بیام به خودت بگم امام رضا میدونیی که هدفی جز خوشحالی مامان و بابام ندارم پس کمکم کن حداقل جلوی اونا شرمنده نشم کمکم کن بتونم یه ذره خوشحالشون کنم یه ذره زحماتشونو جبران کنمم انشالله سال دیگه تو رشته و شهر دلخواهم قبول شم بالاخره این آرزوی دیرینه منم محقق شه🙃
منم سال دیگه میام و میگم که قبول شدم و مامان بابام رو سفید شدن🩷🥲
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...