2777
2789

مدرسه مون از تابستون بوده

آزمون های ماز یه جای دیگه ان

دو روز مدرسه نری دبیرا به فنات میدن

دو روز هم مدرسه باشی می بینی این قدر وقتت رفته که دیگه وقت نمی کنی کلاس سالیانه کنکورتو ببینی و مجبوری خودخوان تست بزنی

دلم می خواد گریه کنم.‌...این چند برنامه ای بودنه حس می کنم از درس نخوندن بدتره....

پیشنهادم اینه که مدرسه رو تاحدودی بپیچونی و با کلاسای همون ماز پیش بری اگه خیلی سردرگمی مشاور بگیر

بنظرتون با برنامه ی شروع از مهر کلاس های ماز پیش برم و تک تک کارهاشون رو دقیق انجام بدم و آزمونک های تستی شون رو بدم و یا این که طبق بودجه بندی آزمون آزمایشی ماز پیش برم و تست هام رو بزنم و مباحثی که گیر کردم ویدیو ببینم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون با برنامه ی شروع از مهر کلاس های ماز پیش برم و تک تک کارهاشون رو دقیق انجام بدم و آزمونک های ...

واقعیتش خیلی بستگی به سطحت داره ، اگه مطالب رو بلدی راه دوم رو برو اما اگه تازه میخوای اون مطلب رو بخونی با کلاسا پیش برو و سعی کن آزمونا هموتا حدودی بزنی مثلا زیست رو کامل بخون و همه تستاشو بزن اما مثلا میبینی فیزیک عقب تری تا همونجا که خوندی رو تستاشو بزن بعد که اون مطلبو خوندی دوباره حلشون کن ولی تا جایی که میشه سعی کن با برنامه آزمونا هم هماهنگ باشی