2777
2789
عنوان

دبیرستانیا و کنکوریا بیان میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست
رتبه برتر ها ۷، ۸ ساعت درس میخونن ، کلاس نمیرن ، زیاد ازمون میزنن مخصوصا جامع ، از منبع ها یی که دار ...

دقیقا

منم همینو میگم

دیر شروع کردم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

تجربه رو به دست میاری خببرای زیست حتمااا تست بزنمنبع اول خیلی سبز خوبه باقی درسا هم بزنی عالیه ولی ا ...

حتما

ممنون❤️

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم منم کلاس ۱۲ هستم سوالی داشتی بپرس ازم♥️

ببخشید میشه یه سوال بپرسم؟

معدل نهاییت سال یازدهم چند شد

و اینکه اگه تجربه یا پیشنهادی برای کنکور و نهاییا داری میشه بهم بگی؟🥲

ممنون

شروع میکنم ، عقب نمیکشماما واقعا میترسممیدونم اینو ، زمان که صددرصد ! پولم ا حدودی میتونم خرج کنماما ...

نه اصلا دیر نیست ، خیلی ها تو 6 ماه از صفر شروع میکنن اینا شعار نیست

تازه زودم شروع کردی 

میتونی خیلی عالی بشی تا روز کنکور

به این چیزا فکر نکن فقط تلاش کن

سعی کن امروز از دیروز بهتر باشی

تمرکزت رو روی این بذار از امروز بهترین استفاده رو بکنی و هر روز همینطور

ببین دختر خاله من امسال سال اول رشته مامایی هست رشته تجربی بود قبلا مثل شما خیلی سبز بیشتر کار می‌کرد همش درس میخوند اصلا مهمونی های طولانی نمی رفت تنها و اولویت اول شون دانشگاه و هدف شون بود کلی میخوند کلا بخوام بگم بستگی به سبک خوندن خودت داره در ضمن این نصیحت خواهرنه من به تو هیچ وقت وارد رابطه‌ توی این سه سال دبیرستان نشو که گند میزنه به درست برای همه اینو میگم پس تنها هدفت درس باشه خدا کمکت کنه💓💜💓💜🤲🏻🥰🫂💙🫂💙

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

نه اصلا دیر نیست ، خیلی ها تو 6 ماه از صفر شروع میکنن اینا شعار نیستتازه زودم شروع کردی میتونی خیلی ...

ممنون

واقعا کمکم کردی❤️

ببین دختر خاله من امسال سال اول رشته مامایی هست رشته تجربی بود قبلا مثل شما خیلی سبز بیشتر کار می‌کر ...

ممنون❤️

نه از اون بابت خیالم راحته😂

کلا نه قبلا وارد رابطه شدم نه در آینده خواهم شد😂

ببخشید میشه یه سوال بپرسم؟معدل نهاییت سال یازدهم چند شدو اینکه اگه تجربه یا پیشنهادی برای کنکور و نه ...

من خودم رشته انسانی هستم نهایی ما با شما فرق داره دقیق نمی‌دونم چند تا کتابت نهایی هست ولی تنها راهی که می‌تونم بزارم جلو پات بشین بخون که میگن زیست نهایی سخته و اینکه نمونه سوال خیلی‌ کار کن تا تست 

درسته تست لازمه ولی برای کنکور نهایی همش نمونه سوال تست غلط درست پاسخ کوتاه بلند مثال توضیح تشریحی و..... 

محکم از همین الان امروز شروع به خوندن کن برای آینده ای جدید و بزرگ امیدوارم موفق باشی همیشه 🌹🌸🌺🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

ممنون❤️نه از اون بابت خیالم راحته😂کلا نه قبلا وارد رابطه شدم نه در آینده خواهم شد😂

پس خوبه هیچ وقت لطمه ای نمی‌خوری و توی زندگی درست موفق هستی و خواهی بود🍁🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم رشته انسانی هستم نهایی ما با شما فرق داره دقیق نمی‌دونم چند تا کتابت نهایی هست ولی تنها راهی ...

وااای ازت ممنونممممم

همچنین🥲❤️

وااای ازت ممنونمممممهمچنین🥲❤️

💙🫂💋♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقامنم همینو میگمدیر شروع کردم

اشکال نداره ، بازم میرسی که بخونی ولی نه همشو 

ریاضی رو از پایه یاد بگیر ، مثلا اگر ریاضیت از کلاس نهم مشکل داره و جبر و معادله بلد نیستی یهو از دهم شروع نکن چون کلا پایت خرابه اول باید نهم رو یاد بگیری 

فیزیک رو میتونی مبحثی بخونی مثلا از دهم مبحث گرما و فشار یا نیرو و یه چیز دیگه ، کلا فیزیک مثل ریاضی پیوسته نیست مباحثش و راحت تر میتونی انتخاب کنی چه مبحثایی بخونی 

شیمی رو از دهم شروع کن به خوندن چون شیمی هم به شدت مطالبش بهم ربط دارن 

زیست رو به سه بخش تقسیم کن ، جانوری ، گیاهی ، ژنتیک ، به همین ترتیب ک گفتم بخونی بهتره چون دوازدهم ک ژنتیک داری باید گیاهی و جانوری رو فول باشی تا بلد نباشی این دوتا رو نمیتونی ژنتیک رو یاد بگیری 

زمین هم ک هر مبحثی عشقت کشید بخون 

امسال ک یازدهمی رو نهاییت خیلی کار کن ، نهایی رو خفن بخون مخصوصااااا عمومی ، سعی کن عمومیارو بالای ۱۸ بگیری ، که اگر خواستی ترمیم کنی فقط اختصاصیارو بخونی دیگه الکی وقتتو برای عمومیا هدر ندی ( نمیدونم امسال عمومی دارین یا نه ) ، برای دوازدهمت هم همین ، عمومیارو خیلی خوب بده ، اگر خواستی ترمیم کنی سال بعد ترش تو تایم پشت کنکوری بودنت فقط اختصاصیا رو ترمیم کنی اگر زیر ۱۸ هست اینجوری وقتت هدر نمیره سر عمومیا . همیشه هم تست بزن ، سعی کن ولی دبیر داره یه درسی رو میده امروز ، همین امروز بری درسنامشو تو کتاب تست بخونی و پنج شیش تا تست بزنی ک یادگیری برات راحت تر بشه و جلسه بعد همین قسمتی ک خوندی رو ازش مثلا دو سه تا تست بزن ک یادت بمونه . عید ک شد حتما یه جمع بندی داشته باش از یازدهمت 

اشکال نداره ، بازم میرسی که بخونی ولی نه همشو ریاضی رو از پایه یاد بگیر ، مثلا اگر ریاضیت از کلاس نه ...

واقعا ازت ممنونم❤️

امسال خیر سرشون بتز یه طرحی راه انداختن که اگه بخوای ترمیم بزنی باید کللللل دروس اون سالو ترمیم بزنی

برای همین دیگه کسی به ترمیم فکر نمیکنه...

واقعا ازت ممنونم❤️امسال خیر سرشون بتز یه طرحی راه انداختن که اگه بخوای ترمیم بزنی باید کللللل دروس ا ...

خب پس نهایی رو خیلی جدی تر بگیر ک لازم نباشه ترمیم بکنی 

زمان ما اینطور نبود ، الان اموزش پرورش هم افتاده رو دور خالی کردن جیب دانش اموز ، حقیرا 

خب پس نهایی رو خیلی جدی تر بگیر ک لازم نباشه ترمیم بکنی زمان ما اینطور نبود ، الان اموزش پرورش هم اف ...

دقیقا

بازم ممنونم ازت❤️