2777
2789
عنوان

خریدن طلا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 32 پست
اونقدری نیست برا خرید...این چیزا باید بدم به یکی می خوام بدونم اگه تا یکم آبان کنتر نمیشه بخرم تو می ...

با پولی که دوماه دیگه میخای بدی به کسی ریسک نکن، ولی هیچوقت نگو انقدر زیاد نیست، کم کم میخری حتی ۵۰۰ تومن یهو میبینی شد پول یه ماشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول خودم باشه هم مشکلی نیست...می ترسم کمتر بشه

پس پول خودتو نگه دار ریسکم نکن به نظرم🤷🏻‍♀️

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
الان کلا طلا افزایشی هست ولی همیشه یادتون باشه طلا رو هیچوقت نباید فروخت مگر برای خرید خونه و زمین و ...

بنظرتون عزیزم من یه مقدار طلا دارم بخوام تعویض کنم سنگین تر شو بمیرم ضرر کردمه ؟ شما تجربه ای دارین یا میدونن من چیکار کنم 💋🫂

فقط 47 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

بنظرتون عزیزم من یه مقدار طلا دارم بخوام تعویض کنم سنگین تر شو بمیرم ضرر کردمه ؟ شما تجربه ای دارین ...

آره دیگه اگه طلا نو بخری که کلی ضرر میکنی اگه کار کرده هم بخری باز ضرر داره ولی کمتر

بنظرتون عزیزم من یه مقدار طلا دارم بخوام تعویض کنم سنگین تر شو بمیرم ضرر کردمه ؟ شما تجربه ای دارین ...

بله صددرصد ضرر میکنه بسته به اجرت طلا داره، مثلا النگو بخری حدود ۱۵ ۲۰ میلیون تو هر ۱۰۰ میلیون از پولت کم میشه، انگشتر دستبند و... بخری توی ۱۰۰ میلیون ۲۰ تا ۳۵ میلیون از پولت کم میشه.

سعی کنید اصلا عوض نکنید موقع خزید هم دست دوم پیدا کنید بخرید