2777
2789

سلام سیسی ها😍🎀

آقا ب ذهنم رسید تو سایتی ک چندین هزار خانم عضون چرا همچین تاپیکی نباشه برای خانومای جذاب و لوند😘

اول اینکه بگم من خودمم در حال انجام همین آموزش ها و تمرین هام و باهم پیش میریم اما برای من نتیجه فوق العاده  بوده یعنی مگه شما نمیخواین مرد حامی شما باشه

از شما حمایت کنه توجه کنه جلوی خانواده اش حامی تون باشه و بهتون عشق بده راهش همیناست

چیزایی یاد میگیریم ک قبلا هرگز بهمون گفته نشده 

👩‍❤️‍👨تمام مطالب از دوره هایی هست ک خریدم هرکدوم از نزدیک دو میلیون قیمت اش بوده تاااااا ۶ میلیون 

بریم که شروع کنیم؟؟؟؟🌸🌸🌸🌸🌸💅💅💅💅💅💅

واقعا پول دادی برای این دوره ها؟🥲😂

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زندگی سختی که واسه نگه داشتن شوهر مجبوری کلی دوره بخری سیاست های مادر سیندرالا رو پیاده سازی کنی تا بمونه😂 مطمئنی انتخاب خوبی بوده برات؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شروط ویژه دوره ها🍓🍓🍓

اول اینکه اینا برای مردی هست ک سالم و نرماله یعنی مرد معتادی که اختلال رفتاری داره سو مصرف مواد و الکل داره و سو رفتار داره کتک میزنه و ... اصلا باید برگردین ببینید چرا کنار همچین آدمی هستین 

پس اینا بحث جدایی از مبحث ماست ک باید برید دنبال روانشناس و شایدهم جدایی

واقعا این چرت و پرتا رو قبول دارین؟؟

همش به ذاته

والا من زن بداخلاق و بی نظمی ام

خونه و ماشین که به ناممه

شوهرم بگم دور از جون بمیر میمیره برام

از گل نازک تر تا حالا بهم نگفته

خسته از سرکار میاد

کارای خونه رو انجام میده و به بچه میرسه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چه زندگی سختی که واسه نگه داشتن شوهر مجبوری کلی دوره بخری سیاست های مادر سیندرالا رو پیاده سازی کنی ...

عاشق شماهایی ام که وقتی یه چیزی هنوز شروع نشده شروع می‌کنید ب کوبیدن و یک ثانیه صبر نمی‌کنید ببینید اصلا موضوع چیه البته همینم از زنانگی مختل میاد چون انرژی زنانه صبور و ارام پیش میره 

من نگفتم کمبودی داشتم گفتم رابطه نیاز ب مهارت داره هم اول برای خودمون هم برای زندگی مون هرکسی خواست یاد بگیره هرکسی احساس کرد مطالب براش مفید نیست ما عاشقشیم و میتونه تاپیک دیگه ای انتخاب کنه😘اگه صبر میکردی شاید تاپیک ب جهتی قراره بره ک یسری زنا بفهمن اصن کنار همچین مردایی چیکار میکنن و ب خودشون بیان اتفاقا