2777
2789

امان از عشق و عاشقی امان از دست دوست داشتن های بیهوده کاش اصلا هیچ احساسی به جنس مخالف نداشتیم! من یک اقای رو ۳ ۴ سال پیش دوست داشتم و اون منو پس زد بعد زمان جنگ اومد بهم پیام داد و فیلش یاد هندوستون کرد منم ردش کردم و گفتم برو پی کارت

حالا دیشب نمیدونم از کجا یهویی کل شبو خواب دیدم چهره اش لبخندش باهم حرف میزدیم من رفته بودم ببینمش توی قرار و جالب اینکه حرفایی ک واقعی زده شده بود رو گفت یعنی چند سال پیش یک بار به من گفت تو چشمات خیلی وحشیه  وقتی نگاه میکنی من حل میشم توش 

و توی خواب دوباره این دیالوگ تکرار شد 

دوست دارم گریه کنم 

چرا بعضیا قسمت هم نیستیم چرااااااا؟؟؟ 

چرا این پسرا ادمو وابسته میکنن ول میکنن میرن

بچها من اینقدر مطیعش بودم اینقدر دوستش داشتم روی حرفش حرف نمیزدم مبادا ناراحت شه هرچی میگفت همون بود از عشقای نوجوونی ک دیگه مثلش نمیاد 

ولی اون عوضی منو پس زد و بعدا برگشت 

و حالا من بهش  فکرم نمیکردم ولی یهویی خوابشو دیدم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.