2777
2789

وایتکس گیاهی نانو

دستمال چربی زدا

درزگیر سیلیکونی دور قاب در و پنجره

ما تو جنگ کوچمون رو زدن و خونمون آسیب دید .خدا رو شکر خونه نبودیم...دو ماه و نیم درگیر بازسازی خونه بودیم حالا که اومدیم تو خونه همش خاک از ساختمانهای اسی دیده میاد تو خونه.نه خرابشون می‌کنن نه تعمیر.واقعا راه رفتن تو کوچه هم خطرناکه ممکنه از این ساختمانها آجری شیشه ای چیزی از بالا پرت بشه پایین...پنحره رو هم باز نکنی باز هم خاک تو خونه است کسی از این درزگیر ها استفاده کرده؟

از دیشب هم شوهرم هی میگه لباس جمع کن خبری شد دوباره زود بریم...ما دو ماه و نیم آواره بودیم باز چه خبره؟

استرس گرفتم.تازه داشتیم به روال عادی زندگی بر می گشتیم.

بله عزیزم من خودم تو اینستا میفروشم...

محصولات نانو کاملا با کیفیت و قدرت بالایی دارن خیلیم به صرفه می افتن ...فروش بالایی داره. چون ریز مولکوله هر چی خواستی بگو من بدم بهت.

نگران هم نباش انشاله جنگ نمیشه

بله عزیزم من خودم تو اینستا میفروشم...محصولات نانو کاملا با کیفیت و قدرت بالایی دارن خیلیم به صرفه م ...

انشالله جنگ نشه چون من دیگه توانشو ندارم.تازه خونمون داره به حالت قبل برمیگرده.

شما چه محصولاتی داری؟ برای ریه خطرناک نیستن؟ من دیگه نمیتونم وایتکس یا سیف استفاده کنم ریه ام خیلی آسیب دیده ...

اگه تهرانی لیست محصولات و قیمتشون رو بگو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله جنگ نشه چون من دیگه توانشو ندارم.تازه خونمون داره به حالت قبل برمیگرده.شما چه محصولاتی داری؟ ...

عزیزم چشم. بهت میگم

تهرانم

نه محصولات گیاهی هستن و اصلا برای ریه ضرر ندارن ریز مولکول هستن و با ۴۰ برابر اب خودشون ترکیب میشن از این رو خیلی اقتصادی هستن...

بدون اینکه به ریه اسیب بزنن برق میندازن همه جارو.

شما دقیقا چی نیاز داری؟

انشالله جنگ نشه چون من دیگه توانشو ندارم.تازه خونمون داره به حالت قبل برمیگرده.شما چه محصولاتی داری؟ ...

پاک کننده مخصوص ال سی دی و ال ای دی ۳۱۵

پاک کننده مخصوص سطوح که همه جارو تمیز میکنه ۹۰۰ میلی لیتر ۴۲۰

پاک کننده گاز ۳۱۰

چربی زدا چدن گاز و ته قابلمه روغنی و چربی.. کلا هر چیزی که چرب هست قیمت ۴۷۰

سالید مجیک که انتی باکتریال و ضد عفونی کننده اس ۱۵۰ گرمی قیمت ۵۲۰

جرم گیر شیر الات نانو قیمت ۳۹۰

شیشه پاک کن 

اینا همه با ۵۰ برابر اب مخلوط میشن و چند برابر میشن