2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 67 پست
فقط باید توکل کنیم به خدا‌. ان شاالله عاقبتمون بخیر بشه

اتفاقا راننده خیلی پر حرف بود و گفت سری آخری میخواستن رهبری رو بزنند. و اگر می‌زدند همه چیز از دست می‌رفت.از هم می‌پاشید.

که من خدا رو شکر مسلط بودم به خودم و گفتم باید به خدا توکل کنیم. ایشون هم مثل همه ما بشر هستند. هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از خودت بپرس میتونی کاری کنی ؟ نه اصلا اون اتفاق الان پیش اومده نه پس هر وقت پیش اومد راجبش فکر کن 

خدا که نیستیم‌ استقفر… کاری از دستمون بر نمیاد پس بسپریمش‌ به خدا ایشالا که خیره 

والا من اصلا دربارش فکر نمیکنم حقیقتاکل اخبار رو از گوشیم حذف کردمو دارم سعی میکنم روی چیزهایی تلاش ...

تو خونه ماهم 

شوهرم که میاد خونه میگه یعنی تلویزیون خونه ی ما اخبار نشون نمیده 😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
والا من اصلا دربارش فکر نمیکنم حقیقتاکل اخبار رو از گوشیم حذف کردمو دارم سعی میکنم روی چیزهایی تلاش ...

چه خوب . خونه ما که بابام یکسره اخبار گوش میده. تلویزیون هم یک جایی نصبه که صداش تو کل خونه حتا طبقه بالا می پیچه.

خدا رو شکر چند ماهه جدا زندگی می کنم ولی وقتهایی که میرم خونه بابام واقعا استرس می گیرم

چه خوب . خونه ما که بابام یکسره اخبار گوش میده. تلویزیون هم یک جایی نصبه که صداش تو کل خونه حتا طبقه ...

من مامانم فشار خون داره بابام میدونه اگر خدایی نکرده مامانم استرس بگیره فشارش میره بالا به خاطر همین خبرا رو از گروه ها و کانال های تلگرام پیگیری میکنه

شاید باورت نشه ولی تو اون 12 روز بابام کلا شبکه پویا میزد و نگاه میکردیم چون تمام شبکات درباره موضوع جنگ بود:)

ولی اره واقعا قبول دارم زیاد غرق شدن تو اخبار هم ادم رو از کار و زندگی میندازه هم به ادم استرس میده

ببین از خودت بپرس میتونی کاری کنی ؟ نه اصلا اون اتفاق الان پیش اومده نه پس هر وقت پیش اومد راجبش فکر ...

اینقدر تمرین کرده بودم که استرسم بره. خرداد و تیر که داغون بودم . الان هم گمانم باید از همین ترفندها استفاده کنم و ممنون 🌱🌷💙

بدبختی زندگی تو سوئد و فنلاند چیه؟!چرا همیشه برای قانع کردن خودتون باید بقیه کشورهای خاورمیانه رو دی ...

اونا کارتن خواب ندارن؟البته تا بخشی هم شانس و بقیه هم دست خود آدمه.ان شاالله روزی برسه کسی آرزو به دل نمونه❤️🌹🥰

صداش هم زیااااااد انگار قراره دیوار هم اخبار بشنوه

هیچوقت پیروز نمیشه که تلویزیون خونه ما یا رو آی فیلم قفله یا شبکه پویا 

فرزند سالاریه دیگه🫣

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اونا کارتن خواب ندارن؟البته تا بخشی هم شانس و بقیه هم دست خود آدمه.ان شاالله روزی برسه کسی آرزو به د ...

اونا تو معرض جنگ و تحریم مکانیسم کوفت و درد هستن؟بی ارزش ترین پول و دارن و تورم تو کشورشون سر به فلک کشیده؟!جدی نمیفهمین یا خودتون زدین به نفهمیدن؟!

من مامانم فشار خون داره بابام میدونه اگر خدایی نکرده مامانم استرس بگیره فشارش میره بالا به خاطر همین ...

چه خوب که ملاحظه می کنند.

ولی بالای من خودشون فشار خون دارند و از همه بیشتر هم پیگیر اخبار هستند. گوشی رو عمدا ساده گرفتیم براشون تا بیشتر استراحت کنند. ولی تا اخبار نبینند آروم و قرار ندارند. ما هم دیگه چیزی نمیگیم. 

یعنی حریفشون نمی‌شیم