2777
2789

لطفا نگید خرافات چون خیلی دیدم

ی فامیلی داشتیم سه تا دختر داشت سه تا دختراشم تکواندو کار بودن تو مسابقات هم همیشه نفرات اول دوم و سوم میشدن ی زن عمویی داشتن بعد اینکه ی دعای بدی براشون ورد حتا دارو هم تو بالشتکی دخترا پیدا کردن اسم سه تاشون روش نوشته بود فهمیدن کار اینه

و بعد از اون دعا اصلا شانس نداشتن تو بازی و اینا

حتا تو اینترنشنال مزخرف هم که دیگه قبولش نداریم درباره جادو و جنبل بازیکنا گفتن

واقعا شک کردم

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كه بارها دعا گرفتم هييييچ اثري نداشته و بنظرم خرافاته ولي ديدم بعضيا وااااقعا جواب گرفتن

دعای بد؟😐

ولی من جواب گرفتم خیلی اعتقاد دارم دور اطرافم خیلی زیاده

به قول اسطوره فرهاد جان میگه جادوی من دعای مادرمه جادوی من دعای پدرمه که پشت منه.

نه بابا بازیکنا وااااا دادن.یه‌مشت پیر خریدن بدرد جرز لا دیوار نمیخورن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من كه بارها دعا گرفتم هييييچ اثري نداشته و بنظرم خرافاته ولي ديدم بعضيا وااااقعا جواب گرفتن

اینی که میگی خرافاته 😂

عزیزم مال ابنه اعتقاد نداشتی

بستگی داره پیش چه دعانویسی بری

دعانویس داریم تا دعانویس 

من خودم دعانویس میشناسم الکی فقط از مردم پول میگه و کارش خوب نیست حتا به دروغ به مردم گفته من سیدم

خو بابا نمیبینی اصن عجیبهاین مدت همش بدشانسی میارن

ن مال پول مفتی که میگیرن

اگه نتیجه نمی‌گرفتند پول بهشون نمیدادن میدیدی چی میشد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
به قول اسطوره فرهاد جان میگه جادوی من دعای مادرمه جادوی من دعای پدرمه که پشت منه.نه بابا بازیکنا واا ...

هعی

ربطی نداره ی زمانی استقلال اسطوره بود

من مطمئنم 

نهههه دعاي خوب ولي جواب نگرفتم بنظر من كه خرافاته

ولی به نظر مت نکنی آدم دور ورم

دایی خودم ۸ سال طلسم ورده بودن رفتن براش پیش دعانویس خوب ی دعایی گرفتن تا بلاخره خوب شد

ن مال پول مفتی که میگیرناگه نتیجه نمی‌گرفتند پول بهشون نمیدادن میدیدی چی میشد

چی بگم والا ولی من مطمعنم  اینارو جادو جنبل کردن